ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2016 | 02:29

Ας πει κάποιος κατι.

Λοιπόν ειμαι σε μια σχέση αλλα τελευταία νιώθω κάπως δηλαδή νιώθω ότι το αγόρι μου δεν είναι όπως παλιά,ότι δεν νοιαζεται το ίδιο , όταν με βλέπει δε χαίρεται τόσο πολύ οσο παλιότερα,δε δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον με πριν.. Του τα έχω πει αρκετές φορές αλλα μου λέει ότι δεν έχει αλλάξει.. Ρε παιδιά δεν θέλω να χωρίσω σε καμία περίπτωση τον αγαπάω παρα πολύ αλλα πραγματικά μερικές φορές πνίγομαι και στεναχωριέμαι και κλαίω και... Τελευταία τσακωνόμαστε λιγο αλλα για εντελώς ανούσια θέματα,δεν ξέρω κάποιος να με καθησυχάσει η να μου πει κατι έστω την γνώμη του,έχω πολύ ανάγκη απο μια Τρίτη γνώμη γιατί δεν έχω ανοιχτεί σε κανέναν άλλον εδώ και πολύ καιρό εκτός απο εκείνον και νομίζω θα εκραγώ και θα πνίγω απο τις σκέψεις μου..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν γράφεις πόσο καιρό έχετε σχέση ή την ηλικία σας, θα βοηθούσε. Πολύ πιθανό να βαρέθηκε όπως τα περιγράφεις, κάνε μία προσπάθεια να αλλάξεις τη ρουτίνα της σχέσης σας σε όλα τα επίπεδα. Αν δεν δεις αποτέλεσμα, τα πράγματα δεν είναι καλά.
Scroll to top icon