ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2016 | 17:49

Τοσο ντροπη..

Κοπελα 27 ετων.Πηγα χτες Σαββατο σε ενα ινστριτουτο για αποτριχωση καθως εχω πολυ σκληρη και μαυρη τριχα και ειπα για πρωτη φορα να δοκιμασω κερι στο μπικινι. Το κοστος ηταν μικρο 20ευρω. Ντρεπομουν λιγο και φοβομουν αλλα λεω μπρος στα καλλη τι ειν ο πονος. Παω στο ινστιτουτο πληρωνω περναω στο θαλαμο οπου ηταν 2 κρεβατια χωρισμενα με παραβαν (ευτυχως δεν ηρθε αλλο ατομο διπλα) γδυνομαι μενω μονο με το σουτιεν οπως μου ειπε και περιμενω γυμνη να ξεκινησουμε. Περιμενω 2-3 λεπτα και ερχεται ενας αντρας περιπου 30 χρονων και παθαινω σοκ!!!Λεω τι αυτος θα μου το κανει; Μην πολυλογω για περιπου μιση ωρα με ακουμπουσε στα αποκρυφα μου ενας αντρας και απ την ντροπη μου ειχα ιδρωσει τοσο που το καταλαβε και μου ειπε αν ειμαι καλα. Αποκορυφωμα ηταν οταν επρεπε να σταθω γονατιστη.Τοσο ντροπη τα 27 χρονια της ζωης μου δεν εχω ξανανιωσει ..
10
 
 
 
 
σχόλια
Καλη μου κρατησου... αυτος που σου εκανε την αποτριχωση...δεν ηταν και τοσο αντρας!Γιατι δε πηρες το τηλ του μετα; θα μπορουσατε να γινεται θαυμασιες φιλες!
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν άντρες που κάνουν αυτή τη δουλειά! Όπως και να 'χει, το ινστιτούτο όφειλε να σε ενημερώσει και να σε ρωτήσει εάν έχεις πρόβλημα. Κι όπως ειπώθηκε πιο πάνω, έπρεπε να ντυθείς και να ζητήσεις γυναίκα.
Scroll to top icon