ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2016 | 17:30

Απορία

Αν η μέση διάρκεια στο σεξ είναι 15 λεπτά (η διείσδυση, χωρίς τα προκαταρκτικά που κάνουμε πριν) τότε αυτό θεωρείται λίγο; Η κοπέλα μου το θεωρεί λίγο για διείσδυση και δε μπορώ να το αυξήσω άλλο, το 20λεπτο είναι το μάξιμουμ που φτάνω, σπάνια κι αυτό.
11
 
 
 
 
σχόλια
Πες στην κοπέλα σου να κόψει να βλέπει πολλές τσόντες, διοτι αυτά που βλέπει δεν γίνονται στην πραγματικότητα. Επίσης η προηγούμενη σχέση της παίζει να ήταν με κανέναν πορνοσταρ, ή με μπετοβλακα που βαρανε ενέσεις στο πουλί τους για διάρκεια. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Μια χαρα εισαι.καλε!!! Μη σου πω κ παραπανω...απλα εκεινη "αργει "να παρει μπρος...θα σε συμβουλευα να κανετε αρκετα προκαταρκτικα ωστε να ερθετε σε λογαριασμο...;-)
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πολλοί άνδρες ανησυχούν για τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και έχουν συχνά μη ρεαλιστικές προσδοκίες, που δημιουργούν άγχος κατά την επαφή. Μελέτες που δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση «Journal of Sexual Μedicine» έδειξαν ότι η μέση διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι 6-10 λεπτά. Η πρώτη μελέτη έγινε το 2005 σε τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες και έδειξε πως ο μέσος χρόνος εκσπερμάτισης των ανδρών είναι 5,4 λεπτά, ενώ η δεύτερη έγινε σε δείγμα 1.500 ανδρών στις ΗΠΑ το 2006 και έδειξε πως ο μέσος χρόνος διάρκειας της επαφής των ανδρών χωρίς πρόβλημα ήταν 7,3 λεπτά και των ανδρών με πρόωρη εκσπερμάτιση 1,8 λεπτά. Εϊσαι χαλαρά πάνω από το μέσο όρο.Με κανέναν γέρο με αρτηριοσκλήρυνση που δεν μπορούσε να τελειώσει με τίποτα τα είχε πριν από σένα η δικιά σου;Μάλλον αργεί να ζεσταθεί η μηχανή της δικιάς σου ή καίει μαζούτ.Οπότε ή κάνεις μεγαλύτερη προθέρμανση ή αλλάζεις κινητήρα.
Scroll to top icon