ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2016 | 19:07

Πλατωνικός έρωτας!

Τον τελευταίο καιρό κακοπερνάω μέσα στη σχέση μου..σε μια σχέση χρόνων.Ο σεβασμός και ο πόθος έχουν χαθεί.Κάπου εκεί έρχεται ένας άλλος άνθρωπος που με κοιτάει στα μάτια και λιώνει.Που μου μιλάει τόσο γλυκά κ μου Γράφει μέχρι κ ποιήματά.Που αν δεν ήμουν δεσμευμένη θα με διεκδικούσε όσο δεν πάει.Που με σέβεται και με χαϊδεύει τρυφερά.Που ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν και ονειρευομαστε μια πορεία κοινή και μένουμε σε αυτό γιατί δε θέλουμε να πληγωσουμε τους συντρόφους μας.Πάντα ήμουν κάθετη και αντίθετη στην απιστία.Όμως τι γίνεται όταν μαθαινεις ότι άλλος το έκανε-σε πρόδωσε,τον συγχωρείς και πάρα ταύτα δε δείχνει καμία μεταμέλεια και συνεχίζει το βιολί του;Τι γίνεται όταν ο αλλος-ό τρίτος σε κάνει να νιώθεις θεα;Όταν φοβάσαι αλλά δε μπορείς και να αντισταθείς?Μάλλον δε θα μάθω πότε γιατί τα θέλω μου τα θαβω και όλο αυτό θα μείνει ακριβώς όπως ο τίτλος. ..Πλατωνικό.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήσουν ελεύθερη, παίζει και να μη σε διεκδικούσε μέχρι θανάτου, όπως λες.Όχι επειδή δεν αξίζεις, αλλά επειδή συνήθως έτσι συμβαίνει. Αυτό που αποκαλείς πλατωνικό έρωτα, θα μπορούσες να τον αποκαλέσεις άνετα και φιλία. Πες μου και κάτι άλλο: σε τι διαφέρει ο 3ος από το σύντροφό σου; Εκείνος δεν κερατώνει την κοπέλα του;
Με τον σύντροφό σου, που σε απάτησε κι όλας, έχει τελειώσει οριστικά. Δε χρειάζεται να το τραβάτε απ'τα μαλλιά, αφού κι εκείνος συνεχίζει "το βιολί του όπως λες" κι εσύ βρήκες να καλύψεις κάποιες ελλείψεις σου με άλλον. Θα έλεγα να αφεθείς και να το ζήσεις, γιατί το οτι προσπάθησες να συγχωρήσεις την απιστία, σου άφησε πληγές, που μόνο ένας αυθεντικός έρωτας μπορεί να απαλύνει. Δε νομίζω οτι χρειάζεσαι άλλο χρόνο μόνη σου.Πολλά άτομα είναι μόνα και μέσα σε σχέση.
Ενα ειναι το μονο σιγουρο, πως η σχεση σου εχει πεθανει. Φυγε , ασχετως αν θα μεινεις μονη σου η οχι. το τριτο προσωπο που σε γοητευει ειναι σπλως η αφορμη να σε ξυπνησει να συνειδητοποιησεις το τελμα στο οποιο ζεις και μενρις απο ανασφαλεια;;; κ υπαρχει αγαπη, αλλα αν το ζευγαρι δεν το παλευει μαζι ν ανανεωνεται, κρατα το ταιρι δου ηια φιλο, οχι για συντροφο. Ζησε!
Scroll to top icon