ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2016 | 01:15

Εε απλά μην μου μιλάς καθόλου η πες το να τελειώνουμε

Να θες κάποια τόσο πολύ που να κάνεις τα πάντα,να σε έχει σκωτσέζικο ντουζ αλλά να δίνεις και να δίνεις να γυρνάει να σου λέει οτι η σχέση είναι free και εσύ εκεί απλά να λες οκ παμε για άλλα και αφού τα έχει κάνει μαντάρα με άλλον να ξαναγυρνάει και να είναι όλα υπέροχα μέχρι που έρχονται αυτές οι γαμημένες ξεχωριστές διακοπές και μπαίνεις στην ρεζέρβα. Και εκεί που θες να φωνάξεις και να βγάλεις και πάντα από μέσα σου.Σου στέλνει και πέφτεις πάλι και πάλι στην λούπα και τρέχεις να βρείς τα λόγια να της πεις να βγείτε όταν γύρισε για 6 μέρες από τις διακοπές μπας και περάσεις λίγο χρόνο και γεμίσεις.Ότι χειρότερο τουλάχιστον αφου βλέπεις ότι ο άλλος είναι κολλημένος γιατι τον εκμεταλεύσαι απλά δώστου μια να ηρεμήσει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα σας τα πω λίγο παραστατικά για να κατανοήσετε. Μην περιμένετε από το "φονιά" να δείξει επιείκεια και συμπόνια, πόσο δε μάλλον αγάπη, ενώ βρίσκεται με το μαχαίρι ανά χείρας. Αναρωτηθείτε απλώς, γιατί εσείς βρίσκεστε εκούσια γονατισμένος, ακριβώς κάτω από το μαχαίρι του. Ξέρετε, "φονιάδες" υπάρχουν πολλοί και κάνουν τη δουλειά που ξέρουν να κάνουν. Το θέμα είναι να κάνουμε κι εμείς τη δική μας δουλειά απέναντί τους. Κοινώς, όπου βλέπουμε μαχαίρι, φεύγουμε. Πονάει είναι η αλήθεια, αλλά η τελική μαχαιριά αν μείνουμε, θα πονέσει περισσότερο.Πηγαίνετε παρακάτω κι αναζητήστε αυτό που αξίζει στην καρδιά σας. Μην την υποτιμάτε τόσο την καημένη.
Scroll to top icon