ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2016 | 01:26

..

Είμαι 18 και το ξέρω ότι είναι λίγο περίεργο αλλά ποτέ ως τώρα δεν έχω κάνει κάτι με κάποιο παιδί..ούτε φιλί ποτέ. Τώρα μιλάμε με ένα παιδί που είναι 20 και το ξέρω ότι θα μου ζητήσει να βγούμε αλλα αγχωνομαι γιατί είμαι τελείως απειρη. Τι να κάνω; Φοβάμαι πως αν με φιλησει θα είμαι χάλια..
2
 
 
 
 
σχόλια
Να μη φοβάσαι, όσο μπορείς! Τον θέλεις; Αυτό έχει σημασία μόνο! Αν ναι, και πάει το πράγμα για φιλί, θα σου βγει αμέσως κατά πάσα πιθανότητα. Για την ιστορία, έδωσα το πρώτο μου φιλί στα 19, δεν είχα ιδέα από φιλιά με γλώσσα και τα συναφή, και περιττό να σου πω πως με το που απομακρυνθήκαμε μου έκανε σχόλιο για το πόσο υπέροχο του φάνηκε! (δεν ειχε ιδέα πως ήταν η πρώτη φορά για μένα, ενώ ήμουν εγώ που γλίστρησα πρώτη τη γλώσσα μου - ναι, τόσο "λυσσάρα" :P ). Εν ολίγοις, το φιλί είναι συναισθήματα και χημεία, μην τρελαίνεσαι! Καλή επιτυχία!
Scroll to top icon