ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2016 | 11:44

Πέθανε ο σκύλος μας

Πέθανε ο σκύλος μας..είχαμε 2 σκυλιά , ο ένας 13 ετών και ο άλλος 8. Πέθανε ο μικρός..ξαφνικά ... έπαθε ένα λοιμώδες από τσιμπούρι το οποίο με την αγωγή που πήρε φάνηκε ότι το ξεπέρασε όμως ταυτόχρονα έπαθε και ουρολοίμωξη και μέχρι να βγουν καποιες εξετάσεις ούρων ώστε να δούμε ποια ακριβώς αντιβίωση πρέπει να πάρει, πέθανε επείδή το μικρόβιο της ουρολοίμωξης εφτασε στα νεφρα και προκάλεσε οξεία νεφρική ανεπάρκεια-μάλλον-.Τη μέρα που θα ξεκίναγε την αντιβίωση.Τον βρήκαμε νεκρό στο σαλόνι και νομίζαμε οτι κοιμόταν. Φταίνε οι κτηνίατροι γιατί άργησαν να στείλουν τα ούρα για καλλιέργεια..ήταν παρασκευή και λόγω σ/κ τα 'εστειλαν δευτέρα...και επειδή του δωσαν καποιες λάθος θεραπείες στην αρχή...θα χε ζησει..και ειμαι σκατα.ήταν πολύ ιδιαίτερο σκυλάκι..το χαμε βρει πριν 7,5 χρονια ετοιμοθάνατο στο δρόμο και πολύ φοβικό. Του δώσαμε πολύ αγάπη και έγινε η χαρά της ζωής..Σκέφτομαι συνέχεια αν ήξερε οτι τον αγαπούσα γιατι τον τελευταίο καιρό λόγω παιδιών κτλ δεν ασχολούμουν πολύ μαζί του...μαζί μας ήταν βέβαια μέσα στο σπίτι. Με στενοχωρεί και που η 2χρονη κόρη μου τον ζητάει συνέχεια-ήταν πολύ φίλοι-νόμιζα οτι θα μεγαλώσουν μαζί άλλα ούτε που θα τον θυμάται τελικά...Ξέρω οτι δεν μπορει να γίνει κάτι στην περιπτω΄ση μου και οτι ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός και ότι συμβαίνουν πολύ χειρότερα στον κόσμο...απλά είπα να τα πω να ξαλαφρώσω.
5
 
 
 
 
σχόλια
kοιτα το ξερω οτι τωρα εισαι σε θρηνο αλλα σηειωσε δυο πραγματα για την υγεια του αλλου σκυλου σου.1)κτηνιατρος κεστης στο χαλανδρι2)ελενη γκικακη white flower holistic animal careο πρωτος για την διαγνωση. η δεύτερη για διατροφη (οχι απο pet shop!) και αντιμετωπιση ασθενειας και προβληματων με φυσικους τρόπους και ομοιοπαθητικη. (εχει σωσει πολλα σκυλια που κτηνιατροι τα εβγαζαν του θανατα)
Scroll to top icon