To e-book του Πάγκαλου «Τα φάγαμε όλοι μαζί» μόλις κυκλοφόρησε

To e-book του Πάγκαλου «Τα φάγαμε όλοι μαζί» μόλις κυκλοφόρησε Facebook Twitter
2

Τη φράση του «τα φάγαμε όλοι μαζί», επιχειρεί να τεκμηριώσει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος μέσα από το ομότιτλο ηλεκτρονικό βιβλίο του που από σήμερα διατίθεται για «κατέβασμα» από το διαδίκτυο. Όπως αναφέρεται στην προσωπική του ιστοσελίδα, πρόκειται για την τεκμηρίωση του «τα φάγαμε όλοι μαζί» που είχε δηλώσει στη Βουλή, σε τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στις 21 Σεπτεμβρίου 2010.

«Το βιβλίο ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτι που έγινε. Περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι «τα φάγανε» και πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω, στους πολιτικούς και τους πολίτες», αναφέρεται στην ίδια ιστοσελίδα.

Στο εν λόγω βιβλίο, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή (e-book) μέσω του δικτυακού τόπου http://mazi-ta-fagame.gr και ελληνικών ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων, περιέχονται στοιχεία για τον τρόπο παραγωγής των ελλειμμάτων και τη δημιουργία του χρέους της χώρας και περιλαμβάνονται συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων σπατάλης και κακής διαχείρισης. Επιπλέον, περιέχονται ιστορίες «Τα φάγαμε όλοι μαζί», τις οποίες πολίτες είχαν αποστείλει διαδικτυακά, κατά το προηγούμενο διάστημα.

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Έστειλε μήνυμα ευχαριστίας στον Ντόναλντ Τραμπ σε όλους τους χρήστες του

Τech & Science / TikTok: Μετά την επαναλειτουργία ευχαρίστησε τον Τραμπ με μήνυμα που έστειλε σε όλους τους χρήστες στην Αμερική

170 εκατομμύρια χρήστες του TikTok, μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας της εφαρμογής είδαν το μήνυμα: «Ως αποτέλεσμα των ενεργειών του προέδρου Τραμπ, το TikTok είναι και πάλι σε λειτουργία στις ΗΠΑ!»
LIFO NEWSROOM
Ιάπωνες ανέπτυξαν ρομπότ που μιμείται γατίσιες κινήσεις, για μείωση του στρες

Τech & Science / Ιάπωνες ανέπτυξαν ρομπότ που μιμείται γατίσιες κινήσεις για μείωση του στρες

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Tsukuba εμπνεύστηκε από τη χαρακτηριστική συμπεριφορά των γατών, γνωστή ως «bunting», κατά την οποία οι γάτες τρίβουν το κεφάλι τους σε αντικείμενα ή ανθρώπους
LIFO NEWSROOM