ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2016 | 15:14

Αραγε

αναρωτιέμαι κάποιοι είστε στα αλήθεια τόσο τέλειοι;τα έχετε όλα τόσο σωστά και υπολογισμένα στη ζωή σας;δε κάνετε λάθη;έχετε γνώσεις για τα πάντα και μπορείτε και κρίνετε τους πάντες;συμβαδίζει τόσο πολύ η λογική με το συναίσθημα σας;δεν έχετε πληγώσει ποτε κανέναν και στηνετε στη γωνια τους υπολοιπους καταδικάζοντας τους;δεν εχετε προσποιηθει;δεν εχετε πει ψεματα;πολλά ερωτήματα ε;αν οντως υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι τους ζηλευω φρικτα!!τι να κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι είμαστε κοινοί θνητοί και τα παθηματα μας γίνονται μαθηματα.κατι κερδιζουμε και μείς!
4
 
 
 
 
σχόλια
Χμμμ...τέλεια δεν δηλώνω ούτε για πλάκα...υπολογισμούς και σχέδια αποφεύγω να κάνω τα τελευταία πέντε χρόνια..από λάθη έχω μπόλικα στην καμπούρα μου και σίγουρα θα υποπέσω και σε μπόλικα ακόμα...έχω πληγώσει εν αγνοία μου αλλά και γνωρίζοντας πολύ καλά τι κάνω...όσον αφορά τις γνώσεις μου,θλίβομαι γιατί είμαι ανεπαρκής σε τόσο πολλά επίπεδα...και έχω προσποιηθεί(ντροπή μου !)...και ψέματα έχω πει...και είμαι και αιγόκερος με ωροσκόπο ιχθύ,οπότε η λογική με το συναίσθημα με πάνε ping pong...και τέλος,ανήκω σε εκείνη τη μεγάλη κατηγορία ανθρώπων που δίνουν καλύτερες συμβουλές σε άλλους και τα κάνουν μαντάρα με τα δικά τους θέματα...Κι έχω πάθει κι έχω μάθει,αλλά είμαι και αγύριστο κεφάλι,ενίοτε... :)
Νεφέλη μου,αγάπα με με όλα τα στραβά μου και με αγαπάς αληθινά!!!Λεμονάκι,δεν ξέρω...αιγόκερος με λέοντα,θα με έκανε ολίγον ψώνιο και αιγόκερος με ταύρο...ξέρω'γω...πολλά κέρατα θα μαζεύονταν και θα κουτουλούσα αβέρτα...ένας υδροχόος ή ένας τοξότης ίσως να με"ανέβαζε"... :)
Scroll to top icon