ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2016 | 01:38

Καθυστέρηση 4 ημερών.. Έγκυος ή μήπως όχι;

Καλησπέρα!! Εδώ και 4 ημέρες έχω καθυστέρηση περιόδου, πόνους-τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά (που μοιάζουν με πόνους περιόδου), αδιαθεσία, ζαλάδες, αναγούλες και πρήξιμο στην κοιλιά. Γενικά έχω πολύ σταθερό κύκλο 28-30 ημερών και ποτέ δεν είχα καθυστέρηση ούτε 1 ημέρα. Επίσης να επισημάνω ότι έκανα θερμομέτρηση και έχω 37. Αύριο σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Εσείς τι λέτε να περιμένω λίγο ακόμα;;;Με τα συμπτώματα που προανέφερα υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;;;Περιμένω με ανυπομονησία τα σχολιά σας!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Δε μας είπες τι έχει προηγηθεί. Ολοκληρωμένη πράξη σε γόνιμες μέρεςας πούμε; Αν ναι, τότε μην το πάρεις. Τζάμπα τα 10 ευρώ. Πήγαινε να κάνεις κατ ευθείαν τις πρώτες εξετάσεις που κάνει μία εγκυμονούσα. Απλά να ξέρεις πως ο κύκλος μας αλλάζει. Ενδέχεται η ζέστη και τα μπάνια κάποιες φορές να συμβάλλουν στην καθυστέρηση.
Τζάμπα τα 10 ευρώ. Πήγαινε να κάνεις κατ ευθείαν τις πρώτες εξετάσεις που κάνει μία εγκυμονούσα. Μα τι της λες; Πιο φθηνά θα κοστίσουν οι "πρώτες εξετάσεις"; Αυτά τα κάνει κάποια που πρόκειται να κρατήσει το παιδί.
Αν δεν επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, δεν θα ερχόταν στις Εξομολογήσεις να γράψει. Θα το συζητούσε με τον άντρα της και θα κανόνιζε ραντεβού με τον γιατρό της.
Scroll to top icon