ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2016 | 00:24

Κάθε φορά

Που διαβάζω εξομολογησεις για προβλήματα με φιλίες ΠΆΝΤΑ θα υπάρχουν σχόλια από κάτω του τύπου >.. Συγγνώμη κιόλας αλλά το θεωρω τελείως ανοησία.. Είναι δύσκολο και άσχημο να πετάς εύκολα ανθρώπους από την ζωή σου ειδικά όταν το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί.. Άλλη φορά σκεφτείτε να πείτε κάτι που πραγματικά μπορεί να ωφελησει..
10
 
 
 
 
σχόλια
Η συζήτηση με το σωστό άτομο λύνει τα περισσότερα προβλήματα.Όταν όμως κάποιος συζητάει με εμάς αντί για το σωστό άτομο τότε έχει ήδη χαθεί το παιχνίδι.Γιαυτό πολλές φορές καταλήγουμε στο "άλλαξε τον Χ γύρω σου".Αν είχαν το μυαλό που χρειάζεται κάποιος για να συζητήσει, θα είχαν κάνει την κίνηση από την αρχή, δεν θα περίμεναν tips από άκυρους στο ίντερνετ.
Αυτή η φράση έχει ειπωθεί όσες φορές δεν υπήρχε λύση στο πρόβλημα αφενός και αφετέρου, πολύ λίγοι είναι εκείνοι που αντέχουν τη μοναξιά τους, εξού και η επαναλαμβανόμενη θεματολογία στη στήλη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon