ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2016 | 19:17

ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΩ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ 2ΦΟΡΕΣ.ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ.ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ.ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΞΑΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΑ ΧΟΝΙΑ.ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΧΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕ ΠΕΡΝΑΩ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
4
 
 
 
 
σχόλια
1.τα ματια μας πονανε με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!2.πιστευω οτι εισαι τρολλ3.αμα δεν εισαι,πιστευω οτι εισαι ο,τι να 'ναι και δε ξερεις τι θελεις απο την ζωη σου.
Περιγράφεις τα γεγονότα λες και αφορούν κάποια άλλη και όχι εσένα. Αποστασιοποιήσου για να τα επεξεργαστείς και να βρεις τη θέση σου μέσα σε αυτά. Μπορεί η μοναξιά να σε τρομάζει, αλλά είναι πιο τρομακτικό να μην γνωρίζεις τον εαυτό σου και συνεπώς να προκαλείς προβλήματα τόσο σε εσένα, όσο και στους άλλους.
Μωρή τελευταία!Βασικά όχι, δεν κρίνουμε εδώ πέρα.Μόνο και μόνο γράφοντας αυτό που έγραψες δεν κατάλαβες πως πρέπει να χωρίσεις το καημένο το παιδί που βασανίζεις τόσο καιρό και να πας για άλλα; Δεν είναι πυρηνική φυσική.
Scroll to top icon