ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2016 | 01:47

Μοναξιά

Δεν αντέχω άλλο να γνωρίζω ανθρώπους να κάνουμε παρέα και στην πορείά να με εγγαταλείπουν χωρίς να δίνουν ούτε μία εξήγηση να καταλάβω που έκανα λάθος. Τέλος θα ζήσω μόνος θα πεθάνω μόνος.Κάποιοι φίλοι από μακρυά εκεί που μένω καμία φιλία αληθινή όχι ψεύτικη όχι δήθεν.Θα πάω διακοπές με αυτούς που έχω Αλλά μετά τι ο χειμώνας πως θα βγει;Είδη το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το πέρασα μέσα.Από δουλειά σε ότι έχω σπουδάσει τίποτα. Οικονομικά εξαρτόμαι από τους γονείς μου.Κοπέλα τίποτα και δεν βλέπω σύντομα και περνάνε τα χρόνια...Μία σχέση και αυτή δυατηχώς όχι καλή κατάληξη...και περνάνε τα χρόνια 28 και νιώθω είδη αρκετά μεγαλύτερος σαν πενηντάρης και βάλεΈλάχιστες οι φορές που νιώθω χαρούμενος πραγματικά χαρούμενος.Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να το κρύβω από τους άλλους τι νιώθω όχι να κάνω κάτι για να νιώσω πραγματικά κσλύτερα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογούμενε, όταν κάποιοι άνθρωποι απομακρύνονται από σένα δε σημαίνει ότι κάνεις κάτι λάθος, η ζωή μου έχει δείξει πως απομακρύνονται όποιοι δεν έχουν κάποιο ''όφελος'' από σένα, και όταν λέω ''όφελος'' δεν σημαίνει κάτι οικονομικό κατ' ανάγκην: λ.χ. να γνωρίσουν μία γκόμενα μέσω εσού, να τους βοηθήσεις στα μαθήματά τους (αν είσαι φοιτητής), να τους συμβουλεύσεις και να τους σταθείς στις δυσκολίες τους (εάν είσαι άτομο με ορθή κρίση). Όταν παύσει το ''πάρε'', όλοι εξαφανίζονται. Από εκεί και πέρα, θα έλεγα ότι είσαι πολύ μικρός για να νιώθεις έτσι. Δώσε έμφαση στον επαγγελματικό τομέα, αυτό λέει η ταπεινή μου γνώμη. Καλή τύχη.
Scroll to top icon