ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2016 | 03:24

οργασμος

Γεια σας παιδιά είμαι κοπέλα 19 χρονών και διατηρώ σχέση με ένα παιδί εδώ και δύο χρόνια με το οποίο ολοκλήρωσα πρώτη φορά ... Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ μου αρέσει η σεξουαλική πράξη δεν μπορώ να έρθω με τίποτα σε οργασμό. Εδώ να σημιώσω ότι όταν αυνανίζομαι κλειτοριδικά πάντα έχω οργασμό χωρίς να έχω κανένα θέμα. Εαν κάποια/κάποιος που θα μπορούσε να μου δώσει μια συμβουλή περί του θέματος θα το εκτιμούσα Ευχαριστώ εκ των προτέρων
5
 
 
 
 
σχόλια
Μου συνεβη ακριβως το ιδιο, οχι στα 19, αλλα σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια, εχοντας ηδη δημιουργησει μακροχρονιες σχεσεις με καλη σεξουαλικη ζωη. Συνεβη οταν βρεθηκα με ενα τυπο, ο οποιος ενω μου αρεσε και του αρεσα πολυ και ενω υπηρχε σταθερη επαφη, κρατουσε αποστασεις. Να πω εδω οτι εκτος απο την εμφανιση, με ελκυε αρκετα ο χαρακτηρας του και το μυαλο του (σπανιος συνδυασμος). Στο σεξ, ειχε μια εμμονη θα ελεγα με μια συγκεκριμενη σταση (η οποια αρεσει και σε μενα), η οποια δυσκολα ομως προκαλει οργασμο στις γυναικες.Στην αρχη, πιστευα οτι εφταιγε η σταση. Λιγο αργοτερα ομως καταλαβα οτι ηταν καθαρα ψυχολογικο το θεμα. Λογω του οτι, εκεινος ειχε ξεκαθαρισει οτι ηθελε κατι casual (εγω εντωμεταξυ προσπαθουσα να συνελθω επειτα απο ενα πολυ επιπονο χωρισμο), ξαφνικα ενιωσα πολυ ευαλωτη και ανοχυρωτη μπροστα του. Ειχα τοση αναγκη να ερωτευτω και να νιωσω ξανα κατι για καποιον, το οποιο φυσικα να ειναι αμφιδρομο, ομως καταλαβαινα οτι αυτος δεν ηταν ο καταλληλος και κινδυνευα να πληγωθω. Ετσι λοιπον, οχυρώθηκα κατα καποιο τροπο σωματικα, για να προστατευσω το εαυτο μου συναισθηματικα. Με αλλα λογια, 'κλειδωσε' το σωμα για να προστατευτει η καρδια. Και βεβαια, αυτο εγινε εντελως υποσυνειδητα, δεν ηταν κατι προμελετημενο. Κατι παρομοιο πιστευω συμβαινει και σε σενα, σε καποιο τομεα σημαντικο για εσενα δεν σε καλυπτει το αγορι σου. Θεμα εμπιστοσυνης; σεβασμου; κατι αλλο; Δεν ειναι οργανικο το θεμα παντως, 100%. Βρες τι ειναι και προσπαθησε να το αποφυγεις εστω την επομενη φορα.
Δεν διευκρινιζεις αν εδω και δυο χρονια δεν εχεις οργασμο κανοντας σεξ η αν κανατε πρωτη φορα προσφατα.Αν ισχυει το πρωτο δυο τινα μπορει να συμβαινουν η λογω της απειριας σας δεν εχετε απελευθερωθει αρκετα ωστε να μπορεσεις να το ευαριστηθεις απολυτα η απλα δεν ταιριαζετε σεξουαλικα.Δοκιμασε διαφορετικες στασεις,ζητα απ το συντροφο σου να ασχοληθει περισσοτερο με εσενα πριν ξεκινησετε καθ'αυτου την πραξη, τελοσπαντων κανε και διαφορετικα πραγματα.Αν ισχυει το δευτερο ειναι πολυ λοογικο γιατι αν ειναι πολυ αρχη θες καποιο χρονο.
Καταρχήν να το ψάξεις λίγο στο Internet για να πάρεις μερικές extra πληροφορίες. Το επόμενο βήμα είναι να σιγουρευτείς ότι νιώθεις απόλυτη οικειότητα με το σύντροφο σου ώστε να μοιραστείς "μια τέτοια στιγμή" μαζί του. Πρόσεξε: Να σιγουρευτείς! Μερικές φορές νομίζουμε ότι νιώθουμε ενώ δεν είναι έτσι και αυτό μπορεί να πηγάζει από πολλούς λόγους πχ μπορεί να μην σε σέβεται όσο πρέπει αλλά να σου φαίνεται φυσιολογικό ή εσύ να μην νιώθεις καλά με την εαυτό σου γενικά κτλ. Μετά θα πρέπει να πειραματιστείς αρκετά μόνη σου και να κατανοήσεις τι σου αρέσει ακριβώς ώστε να του δώσεις τα φώτα σου. Θυμίσου, δεν έχουν οδηγίες χρήσης αυτά. Άσε τις ντροπές και εξέφρασε αυτό που θέλεις. Τέλος, αν το θέμα είναι απλά πρακτικό δοκίμασε το woman on top και βρες το σημείο εκείνο που θα σε "απογειώσει". Καλή τύχη!
Scroll to top icon