ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2016 | 16:20

Σέριφος

Είμαι κοπέλα 19 χρονών και προς τέλη Αυγούστου θα πάω σε κάμπινγκ με φίλες μου και θέλω να ρωτήσω όσους έχουν πάει, τι παίζεται με τη νυχτερινή ζωή. Οι απαντήσεις που παίρνω είναι ποικίλες, καθώς πολλοί λένε ότι έχει έντονη νυχτερινή ζωή ενώ άλλοι το αντίθετο. Ύστερα θέλω να μάθω για κάποιο κλάμπ ή και μπαράκι στη χώρα αλλά κυρίως στο λιβάδι μια και βρίσκεται πιο κοντά στο κάμπινγκ και θα είναι λίγο δύσκολο να μετακινούμαστε το βράδυ. Επίσης, μπορείτε να μου πείτε και ποιες παραλίες σας άρεσαν περισσότερο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Και εγω κοπελα 19 ετων ειμαι... Στην Σεριφο πηγα διακοπες φετος του αγιου πνευματος.. Εχει πολυ ωραιες παραλιες αλλα πρεπει να νοικιασεις καποιο αμαξι για να τις γυρισεις ολες.. Αμα εισαι με τα ποδια μονο σε αυτες που εχει το λιβαδι μπορεις να πας που δεν λενε και κατι.. Απο νυχτερινη ζωη δεν λεει κατι.. Τα μονα μερη που μπορεις να βγεις ειναι στο λιβαδι το shark που συνηθως ειναι ανοιχτο μεχρι το πρωι και ψιλομαζευει κοσμο και για πιο χαλαρα στον πρωην ναυτικο ομιλο που το εχουνε κανει μαγαζι για ποτακι yacht το λενε αλλα ειναι πολυ χαραλα εκει και κλεινει νωρις... Αυτα εχει μονο το λιβαδι.. Στην χωρα για να πας μπορεις μονο με λεωφορειο αν και δεν εχει κατι να κανεις.. Σε μια ωραια καφετερια ειχαμε παει που ηταν ψηλα και εβλεπες ολη την σεριφο νομιζω αερικο την λενε δεν ειμαι και σιγουρη ομως... Ποιο πολυ για να ηρεμησεις ειναι η σεριφος.. Για ξεσαλωμα καλυτερα να πας σε καμια σαντορινη, μυκονο.. Προλαβενετε να αλλαξετε γνωμη..
Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω. Πηγα πριν 5 χρονια, δν ξερω αν εχουν αλλαξει ριζικα τα πραγματα, αλλα το ευχομαι. Απο νυχτερινη ζωη, το νησι πασχει. Υπηρχε ενα μπαρακι μες στη χωρα που το προτιμουν οι ντοπιοι, αλλα για καποιο λογο που μονο αυτοι γνωριζουν, το παιζουν πιο δηθεν και απο κολωνακιωτικο στεκι.. Το δευτερο μπαρακι (σ'ενα μπαλκονι), ηταν τερμα κιτς και ακυρο, με ο,τι να ναι μουσικη κ δν πατουσε ανθρωπος. Στη χωρα τωρα, υπηρχαν κανα δυο μπαρακια, το ενα που θεωρειται και in, βρισκεται σε μια ταρατσα στην οποια σε παιρνει ο υπνος απο τα μαυρα σκοταδια, χωρις να το καταλαβεις, ενω το αλλο ηταν after κ καλα, αλλα επειδη μας κοιμησε η τοση ησυχια, δεν αντεξαμε να περιμενουμε ν'αναψει το κεφι. Καπου υπαρχει κι ενα ρακομελαδικο...διοτι τι ζηταει ο καθενας μας απο τις διακοπες του; ρακομελα! Εχω κι αλλα να προσαψω στο συγκεκριμενο μερος, αλλα ας μην σε καταρρακωσω κι εσενα. Ελπιζω να εχουν ξυπνησει λιγο σ'αυτο το νησι, γιατι δν βλεπω να πηγαινουν κ πολυ μπροστα ετσι.Οσο για το αλλο θεμα, αν εισαι τυπος που παει καμπινγκ (αρα περπαταει), η αποσταση απο το Λιβαδι ως το λιμανι δε νομιζω να σου φανει απαγορευτικη. Εκτος αν συνηθιζεις να φορας 12 ποντα στιλετο, που παλι δε νομιζω :p Υ.γ. Να πω κ μια καλησπερα στον κ. Gauss, τον οποιο συναντω κατ'εξακολουθηση σημερα :)
Scroll to top icon