ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2016 | 22:44

αγαπη σου λενε μετα

οι γονεις μου πανω σε εναν καβγα μου ειπαν οτι δεν θελουν να κυκλοφορουν μαζι μου γιατι ντρεπονται που ειμαι χοντρη και εχω προβληματα με το δερμα μου. Οτι ζηλευουν τα παιδια των φιλων τους που ειναι ομορφα και λεπτα. και οι δυο ομως ειναι υπερβαροι αλλα εγω ειμαι η ντροπη της οικογενειας. Πραγματικα αναρωτιεμαι αν με αγαπησαν στη ζωη τους ή απλα με φροντιζαν επειδη ενιωθαν υποχρεωμενοι;
4
 
 
 
 
σχόλια
Άχ αυτοί οι γονείς,αχ!Μακάρι κάπου,κάπως να υπήρχε ένα βιβλίο με οδηγίες χρήσεως που να γράφει με ποιον τρόπο να εκδηλώνουν σωστά την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους!Οι γονείς σου πίσω απ τον απαράδεκτο τρόπο που σου μίλησαν εξέφρασαν ενδιαφέρον όσο παράλογο κι αν σου ακούγεται αυτό.Όλος αυτός ο θυμός που σου έβγαλαν στην ουσία τα χουν βάλει με τον ίδιο τους τον εαυτό.Όλο αυτό το "ντρέπομαι να κυκλοφορώ μαζί σου",μετέφρασε το ως ντρέπομαι που ως γονιός δεν κατάφερα να σε προστατέψω απ το να κάνεις τα λάθη που έκανα εγώ,(επειδή ανέφερες κιόλας οτι είναι και οι ίδιοι υπέρβαροι)που αισθάνομαι ανεπαρκής στον ρόλο μου ως γονιός,οτι αγωνιώ για το μέλλον σου.Αντί να σου πουν ανησυχώ για την υγεία σου και φοβάμαι μην φτάσεις στο σημείο που έχουμε φτάσει εμείς ή τι λάθος άραγε κάνουμε και δεν έχουμε καταφέρει να σε ενθαρρύνουμε να προσέχεις τον εαυτό σου,το εύκολο γι αυτους να πούνε ήταν"κοίτα τα παιδιά των γειτόνων που είναι όμορφα και λεπτά".Δεν είναι οτι δεν σ αγαπάνε ,απλα δεν ξέρουν,δεν έχουν μάθει να το δείχνουν με το σωστό τρόπο.Ό,τι έμαθαν και αυτοί απ τους δικους γονεις,αυτό μεταφέρουν.Έχε υπόψην σου οτι είναι ιδιαίτερα επώδυνο να παραδέχεται ένας γονιός τα λάθη του και είναι προτιμότερο και πιο ανώδυνο αν θες γι αυτούς να επιρρίψουν κάπου αλλού τις ευθύνες.Στην θέση σου θα τους μίλαγα ανοιχτά για το ότι η συμπεριφορά τους σε πλήγωσε και για το πως ένιωσες και ότι αν θέλετε να με παροτρύνετε ν'αλλάξω ο τρόπος με τον οποίο το κάνετε δεν με βοηθάει.ΥΓ:Δεν θα αφήνεις κανέναν να σου μαυρίζει την ψυχή!
Κουραγιο θα μεγαλωσεις και δεν θα τους εχεις αναγκη αυτους τους αθλιους ανθρωπους και το καλυτερο ειναι οτι οταν μια μερα θα κανεις δικα σου παιδακια θα φροντισεις να μην δεχτουν τετοια σχολια.
Εσύ δεν θα έπρεπε να αισθάνεσαι καθόλου άσχημα.Αυτοί και συγνώμη κιόλας που το λέω, δεν είναι σωστοί γονείς.Κυρίως δεν είναι σωστοί άνθρωποι. Αν ΕΣΥ θελήσεις να φτιάξεις κάτι στην εμφάνιση σου κάντο,αλλα για σένα και μόνο για σένα.Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει η εμφάνιση είναι στο χέρι μας.
Πόσο λυπάμαι όταν βλέπω τέτοιες εξομολογήσεις... Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι να μην ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Ό,τι και να σου πουν και όποιοι. Να τον αγαπήσεις όπως είναι. Και αν σε ΕΣΕΝΑ δεν αρέσει, τότε να τον αλλάξεις! Και κάτι άλλο: Μη μασάς. Αυτό που βγάζουν, ακόμα και αν είναι οι γονείς σου, προσιδιάζει ένα τρομερό κόμπλεξ. Δεν ευθύνεσαι εσύ. Οι ίδιοι, προφανώς, δεν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και εκφράστηκαν έτσι. Μη σκύψεις το κεφάλι!
Scroll to top icon