ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2016 | 23:15

Τί θα κάνατε αν σας πληροφορούσαν,

ότι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σας,τον οποίο εσείς εγκαταλείψατε,είναι πολύ άρρωστος και σας ζητάει;
10
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήταν ο έρωτας της ζωής μου, εγώ δε θα τον άφηνα πάντως... Τι θα έκανα; αν τον είχα αφήσει, πιθανόν θα ντρεπόμουν να πάω, και το να πάω ενώ είναι στο νοσοκομείο, ίσως να ήταν και σκληρό γιατί θα έδειχνε αισθήματα οίκτου και θα τον σκότωνα περισσότερο.
Σε πρωτη φαση θα μαθαινα αν οντως ηταν αρρωστος(ποτε δεν ξερεις) πειτε με καχυποπτο αλλα τοσα εχουν δει τα ματια μου. Αναλογα με το αποτελεσμα θα επραττα και αναλογα , στη τελικη δεν θα παθεις και τιποτα να πας να τον δεις.
Από τη μία είναι ο έρωτας της ζωής σου και από την άλλη τον εγκαταλείπεις. Αντιλαμβάνεσαι τι έγραψες φαντάζομαι, ας μην το σχολιάσω κι εγώ.Το ζήτημα είναι σοβαρό. Αν είναι άρρωστος και εσύ μπορείς να αντεπεξέρθεις στις δυσκολίες που θα προκύψουν, τότε να πας. Να σταθείς στο πλευρό του. Προσοχή: Μην τάξεις πράγματα τα οποία δε διατίθεσαι να κάνεις. Αν όμως νομίζεις πως δεν έχεις αρκετή δύναμη να το πω; θέληση; δεν ξέρω, τότε να μην πας. Αν πας επειδή το ζητάει και μόνο, και το κάνεις επειδή λυπάσαι, να ξέρεις πως λίγο δύσκολα θ' αντέξεις. Και τότε θα είναι χειρότερα. Γιατί θα νιώσει μαζί σου για δεύτερη φορά εγκατάλειψη. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι το ίδιο.Εύχομαι όλα να πάνε καλά κι εσύ να πράξεις το καλύτερο δυνατό και για τους δυο σας.
Scroll to top icon