ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2016 | 00:15

Έγκυος απο 19χρονο

Δεν ξερω αν θυμάστε αλλα ειμαι εκείνη η κοπελα (25 χρόνων) που σας ειχε γραψει οτι ειχε κανει σεξ με το αγόρι της που ειναι 19 και τους εςπαςε το προφυλακτικό και ειχε συμπτώματα εγκυμοσύνης. Εκανα τεστ την επόμενη κιολας μερα της εξομολόγησης. Το αποτέλεσμα βέβαια ηταν σαν να το ηξερα. Ειμαι έγκυος. Πριν κανω το τεστ ειχα ήδη μεταφέρει τις ανησυχίες μου στο αγόρι μου, ήξερε για τα συμπτώματα μου. Οταν έμαθε οτι ειμαι έγκυος στην αρχη φοβήθηκε αλλα δεν με πίεσε καθολου. Μου ειπε οτι θα αναλάβει τις ευθύνες του εφόσον το κρατήσω και θα το πει και στους γονείς του και γενικά ηταν κατα της έκτρωσης. Μπορω να πω οτι μου εδωσε κουράγιο, δεν το περίμενα. Οι γονείς του απ'οτι έμαθα θα μας στηρίξουν όσο μπορούν και ειναι πολυ χαρούμενοι που δεν χρειάστηκαν να του πουν εκείνοι να αναλάβει τις ευθύνες του αλλα προθυμοποιήθηκε ο ίδιος. Στους δικούς μου γονείς ηρθε ξαφνικό γιατι δεν ήξεραν καν οτι ειχα σχεση αλλα κι αυτοί χάρηκαν εξάλλου δεν ειμαι κανένα μωρό όποτε δεν υπήρχε περιοτωση να προσπαθήσουν να μου επιβληθούν.Ξερω οτι πολλοί ισως θεωρείτε οτι καταστρέφω τη ζωη μου ή τη ζωη του αγοριού μου που ειναι πολυ νέος αλλα εγω το μονο που σκέφτομαι -απο τοτε που ξεπέρασα το πρώτο σοκ και αφού ειδα ποσο με στηρίζουν οι άνθρωποι μου- ειναι ποτε θα μπορεςω να κρατήσω στην αγκαλιά μου αυτο το πλασματάκι που μεγαλώνει μεσα μου, άσχετα απο τις συνθήκες που προέκυψε. Ανυπομονώ να του δώσω ο,τι εχω. Συγγνώμη αν σας κούρασα και σας ευχαριστώ που διαθέσατε χρονο στην προηγούμενη μου εξομολόγηση!
6
 
 
 
 
σχόλια
Μπραβο σου για την αποφαση σου και μεγαλο μπραβο και στο αγορι σου και την οικογενεια του!Σου ευχομαι ολα να πανε οπως τα θελετε και να ειστε παντα ετσι αγαπημενοι!
Scroll to top icon