ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2013 | 16:44

Αναζητώ απάντηση

η μητέρα Τερέζα είχε βραβευθεί με νόμπελ είρηνης για το ανθρωπιστικό της έργο.'Οταν λοιπόν πριν απο χρόνια την είχαν ρωτήσει εαν θα λάμβανε μέρος σε μία διαδήλωση κατά του πολέμου ,εκείνη απάντηση πως δεν ήθελε να συμμετάσχει σε κάτι.Όταν υην ρώτησαν γιατί εκείνη απάντηση πως είναι υπερ της ειρήνης.Εσείς πως αντιλαμβάνεστε κάτι τέτοιο?
1
 
 
 
 
σχόλια
To εχω σκεφτει λιγο παλαιοτερα.Νομιζω θα ηταν ιδανικο να μην γινονται ποριες η΄διαδηλωσεις κατα αυτων που ειμαστε αντιθετοι,αλλα υπερ αυτων που θελουμε να προασπισουμε και να μεταδωσουμε στους ανθρωπους. Ειμαι κατα του ρατσισμου οποιας μορφης,αλλα στην τελευταια πορια που ειχε γινει στις 19 δεν πηγα γιατι σκεφτηκα πως θα ηταν πιο σωστο,και πως αυτο που ουσιαστικα θα ηθελα να γινει ειναι να υπαρξει γαληνη και οχι αναταραχη. Αν θες την ειρηνη,την γαληνη και την ελευθερια για ολους,καλυτερο ειναι να αναδειξεις τα στοιχεια τους και να παρεις οσο πιο πολλους μπορεις μαζι σου. Να κινησεις τον κοσμο στους δρομους με πανο αγαπης και οχι μισους απεναντι σε αυτους που το κυρηξαν πρωτοι. Αυτο δεν μας κανει ιδιους? Ανθρωποι να περπατουν ηρεμοι,να βλεπουν τα ομορφα στους γυρω τους,να λενε καλα σχολια ο ενας στον αλλο,να μαγευονται απ τα τοπια...χωρις αυτα πως να μην υπαρξει ο ρατσισμος,το μισος,ο πολεμος? Δειξε το παραδειγμα,δειξε ποσο ηρεμη θα ηταν η ζωη χωρις μισος ωστε οποιος μπορει να το καταλαβει,να το καταλαβει.Να συμμετασχω στον "πολεμο"? γιατι?Ετσι τον επιβεβαιωνω και τον ενδυναμωνω.Αντιθετα ας γινουμε το αντιπαλο δεος,και ας αποδεικνυουν οι πραξεις μας τους -ειρηνικους- στοχους μας. =)
Scroll to top icon