ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2016 | 17:54

θέλω να τον αναγκάσω να με παντρευτεί !

Με τον καλό μου είμαστε μαζί 7 χρόνια. Είναι επιτέλους καιρός να παντρευτούμε αλλά αυτός όποτε πάει η κουβέντα προς τα εκεί όλο το αποφεύγει ή βρίσκει δικαιολογίες (τύπου τα οικονομικά μας δεν πάνε καλά πως να μεγαλώσουμε ένα παιδί και τέτοια). Τι να κάνω για να τον αναγκάσω να με παντρευτεί. Δεν αντέχω άλλο!!!
13
 
 
 
 
σχόλια
Καλως η κακως αν κανεις θελει να τεκνοποιησει δεν μπορει να αφηνει τα χρονια να περνουν.. Γιατι οσοι το αφηνουν πολυ τρεχουν κ δε φτανουν κ ταλαιπωρουνται με εξωσωματικες...οποτε αφου ειστε εφτα χρονια μαζι αν εσυ νιωθεις ετοιμη για να δημιουργησεις οικογενεια καλο ειναι να γινει μια ξεκαθαρη κουβεντα..βεβαια ο αντιλογος ειναι πως πολλοι αντρες τρομοκρατουνται απο τετοιου ειδους κουβεντες...ενω το να τους φερεις εξ απροοπτου-παρολο που δεν ειναι καθολου του χαρακτηρα μου- μπορει να οδηγησει εκει που θες χωρις να ανοιξει ρουθουνι..
Αν ήσουν τόσο απελπισμένη θα είχες ήδη κάνει αυτό που κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών στην ίδια φάση.Θα είχες φροντίσει να μείνεις έγκυος.Έλεγα να μην σχολιάσω καμιά εξομολόγηση που να αφορά παντρολογήματα αλλά δεν κρατήθηκα.
Επτά χρόνια σχέσης είναι πολλά που για να είστε μαζί σημαίνει ότι υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Μπορεί όντως να μην μπορεί οικονομικά ακόμη αλλά μπορεί και να το αποφεύγει γιατί απλά συνήθισε μέσα στη σχέση. Εσύ ως γυναίκα το καταλαβαίνω πως θέλεις να αποκατασταθείς γιατί κακά τα ψέμματα οι περισσότερες από κοριτσάκια ονειρευόμασταν νυφικό. Το βιολογικό ρολόϊ της γυναίκας κάποτε λήγει και αυτό είναι αγχωτικό. Ο άντρας παντρεύεται και στα 40 50 +, η γυναίκα δυστυχώς θα είναι δαχτυλοδειχτούμενη. Το καλύτερο είναι να μιλήσετε ανοιχτά για το τι θέλει ο καθένας με ειλικρίνεια και αναλόγως να αποφασίσετε και πράξετε.
Μην γινεσαι αστεια, δεν μπορεις να αναγκασεις κανεναν να σε παντρευτει ή να κανει το οτιδηποτε εφοσον δεν το θελει.Βασικα μπορεις αλλα χρειαζεσαι περιστροφο και καθολου αυτοσεβασμο.Και εχω και 2 ερωτηματα1.το θεμα σου ειναι ο γαμος ή το παιδι?-γιατι μετα απο σταθερη σχεση 7 χρονων απλα το νυφικο δεν θα αλλαξει πολλα πραγματα- ασε που για να κανεις παιδι δεν ειναι αναγκη να κανεις γαμο.2.το θεμα σου ειναι γαμος/παιδι με τον συγκεκριμενο ή απλα νιωθεις οτι "ηρθε η ωρα σου" και αυτο εχουμε με αυτο θα πορευτουμε?Εννοειται οτι πρεπει να κανετε μια συζητηση και αν τα "θελω" σας δεν ταιριαζουν να παρετε αποφασεις.
Ο,τι και να κάνεις,αμα ο ίδιος δε θέλει να σε παντρευτεί δε πρόκειται να το κάνει κι αν είναι να σκέφτεσαι έτσι καλύτερα γι' αυτόν να μη το κάνει.Προσωπικά ο τρόπος που σκέφτεσαι με τρομάζει γιατί μου θυμίζει νοοτροπίες παλαιότερων εποχών όπου σκαρφίζονταν διάφορα για να τυλίξουν τον υποψήφιο γαμπρό.Από την άλλη,αν ο σκοπός της ζωής σου είναι να παντρευτείς ρώτα τον ξεκάθαρα αν έχει σκοπό διαφορετικά μετά θα γράψεις άλλη εξομολόγηση και θα κλαις ότι σε πήραν τα χρόνια.Περαστικά σου.
Scroll to top icon