ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2016 | 05:40

..

Nιωθω τοσο απελπισμενη με την ζωη μου. Δεν ξερω τι να κανω ολα μου φαινονται τοσο ματαια. Δεν μου αρεσει τιποτα. ειμαι ενα αχρηστο ατομο, καλα λεει η μανα μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Άχρηστη δεν είσαι. Απλα δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα τι είναι αυτό που σε ευχαριστει. Η μητέρα σου σε αποκαλεί έτσι, για να σε προτρέψει να βγεις από τη στασιμότητα και τη ματαιότητα που διακατέχεσαι, αλλά προφανώς το κάνει με λανθασμένο και επικριτικό τρόπο. Για αρχή, βάλε φιλτρο στη σκληρή κριτική της μαμάς και όταν την πετυχεις στις καλες της, κανε μια συζητηση μαζι της, εξέφρασε της την απογοητευση σου με τη συμπεριφορα της. Πες της πώς θα ηθελες να σου φερεται, γιατί ετσι δε βοηθαει την κατάσταση και σε κανει να νιωθεις ασχημα. Οσο να ναι, θα καταλαβει. Επειτα , φτιάξε ενα προγραμμα με μικρούς στοχους που θα φέρνεις σε πέρας καθημερινά, πχ είτε αυτο ειναι οι δουλειες του σπιτιού, είτε μία δραστηριότητα ή ξεκινα ενα άθλημα που σου αρέσει, εφοσον ειναι οικονομικα εφικτο. Και στο τέλος καθε μηνα κάνε μία ανασκοπηση, καθως ετσι θα βλεπεις την προοδο σου στις καθημερινες σου ασχολιες. Και το βασικοτερο: Μην παίρνεις τοις μετρητοίς την αρνητικη κριτική! Ειναι απλα μια άποψη, οχι η πραγματικοτητα!
Scroll to top icon