ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2016 | 20:50

Απο τον ενθουσιασμό, στον ερωτα

Πως περναει κάποιος απο τον ενθουσιαμό στον έρωτα?Ειμαι με μια κοπελα μεγαλυτερη μ εδω και 3 μηνες και περναμε πολυ καλα, εγω δηλωνω ερωτευμενος αλλα αυτη δεν την βλεπω τοσο ζεστη, σαν να ειναι ενθουσιασμενη κ οχι ερωτευμενη. Εγω της το δειχνω συνεχεια και το ξερει, αλλα εγω δεν ειμαι σιγουρος γι αυτην.Τι να κανω για να κολλησει μαζι μου ή για να με ερωτευτει?
7
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί και να σε ερωτευθεί, μπορεί και όχι. Μην προσπαθείς να την κάνεις εσύ να νιώσει με το ζόρι πράγματα, θα έχεις κακά αποτελέσματα. Μπορεί ήδη να είναι ερωτευμένη κι απλά να μην είναι εκδηλωτική. Ζήσε αυτό που νιώθεις κι ελπίζω να το βρείτε στην πορεία.
Νομίζω πως γενικά οι μεγαλύτερες σε ηλικία είναι πιο μαζεμένες, κυρίως με νεότερους.Κάνε ό,τι σου λέει η καρδιά σου και προσπάθησε να μη την φορτώνεις πολύ με συναισθήματα.Θα εκδηλωθεί με τον καιρό, φαντάζομαι.
Απολύτως τίποτα. Για την ακρίβεια μη σκέφτεσαι καν αν θα σε ερωτευτεί. Κοιτά την ζωή σου και να είσαι ο εαυτος σου με την κοπελα. Και θα σε ερωτευτεί. Δοκιμασμένο απο εμένα χρόνια......
Scroll to top icon