ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2016 | 02:59

Γιατι???

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να γράψω μια εξομολόγηση να πω και εγώ το παράπονό μου. Ένα γιατί που με βασανίζει τους τελευταίους 3 μήνες που χώρισα, δηλαδή με χώρισε κάποιος που δεν μπορούσε πλέον να είναι σε σχέση. Εγώ 27 αυτός 26, είχαμε βαρύ πρόγραμμα στην καθημερινότητα,βρισκόμασταν περίπου 3 φορές την εβδομάδα. Τελικά μου είπε ότι δεν άντεχε να έχει το άγχος αν θα καταφέρει να με κάνει ευτυχισμένη το λίγο χρόνο που του απέμενε καθημερινά που βρισκόμασταν συνήθως μετά τις 10. Πάντα προσπαθούσα να κάνω κι εγώ ότι μπορούσα να τον χαλαρώσω πχ με το να του μαγειρεύω. Ο χρόνος ήταν λίγος αλλά δε με ένοιαζε γιατί πίστευα ότι είχαμε κάτι ιδιαίτερο, κάτι δυνατό. Δυο άνθρωποι ειλικρινείς, που σεβόμασταν ο ένας τον άλλον, πράγματα που δεν τα βρίσκεις εύκολα. Απλά με ένοιαζε να περνάμε ποιοτικά το χρόνο που μας απέμενε αρκεί να υπήρχε αγάπη. Τώρα λοιπόν που φτάσαμε στο σημείο αυτό ειλικρινά αναρωτιέμαι τι θέλετε εσείς οι άντρες από εμάς; βρίσκετε μία που παίζει με το μυαλό σας και δεν την έχετε δεδομένη και τρέχετε πίσω της. Βρίσκετε μια κοπέλα καλή που σας αγαπά σας φροντίζει και σας βάζει προτεραιότητα και δεν έχετε κανένα παράπονο από αυτήν αλλά φτάνει η μέρα που απλά την αφήνετε. Τι σκατά συμβαίνει? πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με τα μυαλά των ανθρώπων με γελοία κολπάκια για να τους κάνουμε να κολλάνε μαζί μας? δεν μπορείτε απλά να μας εκτιμήσετε γι αυτό που είμαστε και σας δίνουμε αντί να μας διώχνετε με τέτοια ευκολία λες και είμαστε αναλώσιμα είδη? πραγματικά πως γίνεται να μην εκτιμάει κάποιος κάτι που το χτίζει καιρό και το πετάει χωρίς καμία ουσιαστική δικαιολογία στα σκουπίδια? πείτε μου ρε αγόρια. και για να μη βιαστείτε κάποιοι να αναφερθείτε στο γυναικείο φύλο, πράγματι υπάρχουν πολλές γυναίκες που κάνουν το ίδιο με καλά παιδιά. αλλά γιατί τότε δεν εκτιμώνται οι σωστές και σταράτες κοπέλες και γουστάρετε αυτές που παίζουν με το μυαλό σας?
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι για αρχή, όπως δεν είσαστε όλες ίδιες.Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν ήθελε να σε χωρίσει, ή αν όντως το πρόγραμμα του ήταν τόσο βαρύ, όσο ο ελληνικός που έπινε ο συχωρεμένος ο παππούς μου, αλλά όταν τον άλλο τον θες στην ζωή σου, σου φτάνουν και τα πέντε λεπτά την ημέρα. Και κάνεις υπομονή και επιμένεις γιατί τον θες στην ζωή σου ρε παιδί!!!!
Κατανοώ απολύτως την απογοήτευσή σου, αλλά πας να πέσεις σε παγίδα. Αυτή του τσουβαλιάσματος και της γενίκευσης. Μπορεί να έχεις ακούσει πολλά από φίλες σου και γνωστές σου ή μπορεί να έχεις ζήσει και εσύ η ίδια άπειρα άσχημα περιστατικά. Όμως δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίδιοι και όλοι θα συμπεριφερθούν άσχημα ή ότι προτιμούν τις κοπέλες που τους φτύνουν.Μπορείς να κάνεις την εξής απλή ερώτηση στον εαυτό σου. "Είμαι ικανοποιημένη με όσα έδωσα και με το πως χειρίστηκα αυτή την σχέση;" Αν η απάντηση είναι ναι, τότε δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι για το γιατί. Προχωράς παρακάτω, ελεύθερη και ήρεμη.
Βρε παιδιά σας βασανίζουν και το ξενυχτάτε;; Απορία το έχω...Τη μέρα όλα είναι πιο ξεκάθαρα. Το βράδυ ή κοιμόμαστε, ή το γλεντάμε, ή και τα δυο. Πήγαινε γι' άλλα και ας θυμάσαι όχι μόνο να δίνεις, αλλά και να ''παίρνεις'' απο τη σχέση σου- σε συναισθηματικό επίπεδο εννοώ.
κοριτσακι μου,το παιδι απλα ηθελε να σε χωρισει..δεν σε ηθελε αλλο.καπως θα επρεπε να στο φερει..μην παιρνεις και της απολυτου μετρητοισ αυτα που σου ειπε.Ισως απλα να μη σε γουσταρε αρκετα.Ε και?Μειωνεται η δικη σου αξια επειδη ενας που περασε απο τη ζωη σου σε απερριψε?Ξερω οτι τωρα πονας,αλλα δες το λιγο πιο γενικα το θεμα.Απορεις που δεω σε εκτιμησε αφου του μαγερευες και του φεροσουν καλα..Μα δεν παει ετσι..Ο,τιδηποτε κανεις για τον αλλον ,πρεπει να το κανεις επειδη θες και επειδη σου βγαινει,οχι για να παρεις κανενα βραβειο.Και απο την στιγμη που δεν σε ηθελε αλλο,εισαι πολυ τυχερη..Τωρα εχεις την ευκαιρεια να βρεις αυτον που θα σε θελει.Δες το σαν εμπειρια,μαθε απο αυτην και προχωρα παρακατω.Εισαι πολυ μκρη..εχεις πολλα να ζησεις.Οπως αποδειχτηκε δεν ηταν αυτος ο πιο σημαντικος στη ζωη σου.Ο πιο σημαντικος θα ειναι αυτος που στο τελος θα αποδειχτει οτι ηταν.Μη βιαζεσαι!!υγ.περνα τη φαση σου,θρηνησε τη σχεση σου..αλλα προς θεου! μη βγαζεις γενικα συμπερασματα για τις σχεσεις απο μια μεμονωμενη δικη σου εμπειρια
Scroll to top icon