ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2016 | 14:25

Φτάνει πιά.

Φτάνει πια όλη μας ή ζωή να εξαρτάται από ένα τηλέφωνο, να καθόμαστε με τις ώρες σε αυτό το εθιστικο διαδίκτυο και να προβληματιζομαστε με το τι γίνεται γύρω μας χωρίς να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Εθισμενοι πάνω σε μία οθόνη , χάνουμε την ουσία της ζωής. Βγες έξω και γνώρισε κοσμο, φλέρταρε, μάθε και άσε το κινητό στην κωλοτσαντα σου. (✌)
17
 
 
 
 
σχόλια
Έχω κάνει πολλά ταξίδια, πολλά οτοστοπ, την έχω βγάλει σε παγκάκια για να κάνουμε οικονομία στις διακοπες και όλα αυτά φυσικά συνοδευοντουσαν και από καλή παρέα. Αρκετοί κινδυνοι αλλά το ζησαμε και ακόμα το κάνουμε. Δεν είχαμε χρόνο να ανοιξουμε το ίντερνετ ( όσο αφορά τα ταξίδια)
Ή ουσία της ζωής πάντως δεν είναι το ίντερνετ αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ένα ταξίδι στην χαβαη με δωρεάν έξοδα θα σου φανεί πιο ελκυστικό από ένα 8ωρο στα νετ ( για εμένα προσωπικά ).
Σίγουρα δεν ξες ποτέ τι θα σου πετύχει στην ζωή σου (απο γνωριμίες είτε φβ είτε από κοντα). Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πλέον για κανέναν αλλά από εκεί γεννιούνται και οι εμπειρίες και από τις εμπειρίες μπορείς να τεκμηριώσεις και μία άποψη. Κακό πράγμα να βγαίνεις με κάποιον και για το πρώτο πράγμα μου θα σου πει είναι να βάλουμε τσε ιν. Κακό πράγμα επίσης και ή επιλογή του ατομου αλλά ποτέ δεν ξες εξαρχής τι θα σου βγει ο τύπος. Φύγαμε πιστεύω από το θέμα εθισμού και φτάσαμε στο θέμα γνωριμιών.
Όλοι διαφερουμε ρε παιδιά αν θέλει κάποιος να είναι κλεισμένος και απομονωμένος στον εαυτό του είναι επιλογή του, αν θέλει κάποιος να καίγεται στο πόκεμον είναι επιλογή του. Υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν καν κινητό αλλά δεν αναφέρθηκα ειδικά στην συσκευή αναφέρθηκα για το διαδίκτυο που έχει γίνει πλέον καθημερινότητα μας χάνοντας τον πραγματικό και αληθινό χρόνο. Δεν είπα όχι στο facebook αλλά είμαι ένα από τα λίγα άτομα που προτιμώ να βγω με κάποιον που τον έχω γνωρίσει έξω παρά με αυτόν που με έκανε αίτημα. Και οκ θα τον δεχτώ σνομπαρα δεν είμαι αλλά θα τον πάω πιο πολύ αν μου πει γουσταρω να πάμε για καφέ και να τα πούμε από κοντά παρά να μου μιλάει για κάνα μήνα από τσατ. ?
Βρε ναι και καταλαβαίνω τι λες. Αλλά αφού έτσι μπορεί να σε βρει πιο εύκολα, λογικό δεν είναι; Όσο για τον ένα μήνα τσατ, συμφωνώ, αλλά αυτό είναι θέμα και των 2 συνομιλούντων το πότε θα κανονίσουν.Στο συγκεκριμένο, νομίζω ότι το μεγάλο θέμα των γυναικών είναι ότι αφού μιλάει και στέλνει σε σένα, μπορεί να το κάνει ή να το έχει κάνει με άλλες 50. Αυτό όμως μπορεί και να συμβαίνει με τον τύπο που θα γνωρίσεις έξω, έτσι δεν είναι; Μπορεί να μην έχει fb, αλλά να την πέφτει σε 10 όποτε βγαίνει.
Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ ''κινητού'' και ''μη κινητού''. Η αποξένωση στον έξω κόσμο είναι δεδομένη, είτε κάποιοι έχουν κινητό είτε όχι. Κινούμαι σε καθημερινή βάση στο δρόμο, βλέπεις ανθρώπους που περπατάνε σα ζόμπι και δεν κοιτάζουν καν τι περνάει δίπλα τους. Και το ίδιο και σε καφετέριες, λεωφορεία, μετρό, οπουδήποτε.
Αυτό. Είναι πραγματικα ανήκουστο πως τρανταζεται κάποιος άγνωστος αν τον αγγιξεις τυχαία. Φοβουνται οι άνθρωποι τους αλλους ανθρώπους. Σαν να μην είμαστε φτιαγμενοι απο το ίδιο υλικό και ο καθενας να πρέπει να τραβήξει μοναχική πορεία. Σαν η γαματοσυνη να εξαρτάται απο το ποσο αδιάφορος είσαι. Τι διάολο συμβαίνει;
Ανία, ναι μεν ο πέφτουλας δεν θα την πέσει και στις 10 μπροστά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνει την επόμενη που θα βγει με τους φίλους του.Όσο για τον εθισμό, Ανώνυμη, και εγώ έχω πάει σε πάνω από 20 χώρες και στο νετ μπαίνω σε όλες. Γιατί όσους χάρτες και αν έχω, το maps με βοηθάει να μην χαθώ και το tripadvisor (παραδείγματα λέω) να ξέρω που μπορώ να φάω χωρίς να πάθω δηλητηρίαση.Ναι γίνεται χαμός με τα σελφοκόνταρα, ναι μας έχουν πρήξει με τις εκατομμύρια φωτο των παιδιών τους, αλλά αυτό ας το λύσουν μόνοι τους. Θλιβερό ναι, αλλά θέλουν να μας πείσουν ότι περνούν καλά. Να τους χαλάσουμε την ζαχαρένια εμείς;
Welcome to the internet. Εγώ έχω γνωρίσει πολύ κόσμο και φίλους μου καλούς από το νετ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δαιμονοποιούμε το μέσο, αν και εσύ δεν το κάνεις.Και fb μπορούμε να έχουμε, και στο google να μπαίνουμε ακόμα και για το σπυράκι που θα βγάλουμε στην μύτη. Από εκεί και έπειτα, συμφωνώ ότι το κινητό και το νετ είναι ΚΑΙ μέσο αυτοπροβολής. Αλλά αυτό εξαρτάται από τον χειριστή.Επίσης, δεν έχουν χαθεί οι άλλοι τρόποι επικοινωνίας, παιδιά. Ούτε πιο δύσκολοι έχουν γίνει. Ενδεικτικά: ομάδες που έχετε τα ίδια χόμπυ, γνωριμίες μέσω παρέας, να έχεις κάποιο στέκι/μαγαζί και ναι, φυσικά φλερτ. Δηλαδή εγώ είμαι καμιά καρακουκλάρα που με φλέρταραν χθες, ας πούμε; Όχι, δεν είμαι, αλλά δεν είμαι και ξινή βέβαια.FYI αυτά που λέω δεν είναι σπόντες για κανέναν/καμία εδώ. Παραθέτω απλή άποψη.
Αχαχαχ Είρωνα, δεν στην έριξα εγώ την αρνητική! Καλά έκανες και την έγραψες, αυτή είναι η μαγεία του διαδικτύου.Inanna, αντικειμενικά μιλώντας, το "τυχαίο" νομίζω ότι ανήκει σε άλλη εποχή. Δεν είναι αδύνατο, αλλά είναι απίθανο.
Αυτό που βλέπω και έξω να βγω είναι άνθρωποι (άντρες και γυναίκες) πάνω από ένα κινητό να μην παίρνουν χαμπάρι τι συμβαίνει δίπλα τους. Και μεταξύ μας, όσο και να βγεις έξω, άνθρωπο δε γνωρίζεις τόσο απλά, το πολύ πολύ να γνωρίσεις σε κανένα παγκάκι κανέναν ηλικιωμένο ή ηλικιωμένη που έχει όρεξη για κουβέντα...
Δεν μπορώ να κάνω αναφορά σε κάτι συγκεκριμένο τα παραδείγματα είναι πολλά. Επίσης δεν εβγαλα τον εαυτό μου έξω από αυτο και εγώ εχω facebook αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για να μιλάω με δικά μου άτομα. Δεν βγαινω με φίλους μου έξω για ποτά και περνώ το κινητό για να μιλήσω ή να δω οτιδήποτε ( ένα παράδειγμα) αναφέρθηκα πιο πολύ στον εθισμό που αυτό είναι κατάντια
Σύμφωνω απόλυτα, το θέμα επικοινωνίας έχει χαθεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε και δεν μπορούμε κιόλας όταν οι μεγαλύτερη πλειοψηφία είναι έτσι. Έκανα μία αναφορά απλα και ήθελα να γράψω την άποψη μου γιατί βαρεθηκα να βλέπω αυτή την κατάντια γύρω μου..
Scroll to top icon