ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2016 | 16:35

Συναισθηματικο αδιεξοδο

Δυο άντρες. Ο ένας πρώην ,μια υπέροχη σχέση 4 χρονων που ελειξε λόγο προοπτικών και αποστάσεων,συνομήλικος και λίγο παιδικό μυαλό..που όμως υπήρχε η πλήρη χημεία και επικοινωνια μεταξυ μας,δεν υπήρξε ούτε τσακωμός στο χωρισμό που εγώ ζήτησα, αλλα μόνο κλαμματα. Η απόλυτη αγάπη θα έλεγα...αλλα όταν ήμουν μακριά του ένιωθα κενή και άδεια.Ο άλλος λίγο μεγαλύτερος,με διαβάζει ,με κάνει να νιώθω ασφαλής ,υπάρχουν κάποιοι καυγάδες που τους ξεπερναμε γρήγορα,με τη πλήρη ερωτική έλξη, με την αγκαλιά προστασίας,με ενδείξεις αγάπης και αφοσίωσης όμως με κάποια στοιχεία του χαρακτήρα περίεργα για εμένα κ αντίστοιχα δικά μου γι αυτόν.Δεν ξέρω να γυρίσω εκεί που αγαπώ και μ αγαπανε και να μείνω περιμένοντας 2 χρόνια να ξαναγυρισει νιώθοντας το αίσθημα κενού και λύπης ή να αγαπήσω αυτό που ήδη έχω που είναι απρόβλεπτο για το που θα οδηγηθεί...Η απόφαση θα μου στοιχισει και στις δυο περιπτώσεις και ένας από τους δυο θα πληγωθεί.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο εκνευρίζομαι όταν ακούω ανθρώπους να έχουν τέτοιους ενδοιασμούς... Έχεις μια σχέση.. υποστήριξε την αν αξίζει, αν όχι, αποδέσμευσε αυτόν τον άνθρωπο, βρες τα με τον εαυτό σου κ όταν είσαι έτοιμη προχωρα. Μην κοροϊδεύεις δύο ανθρώπους.. βασικά .. μην παίζεις με τις ψυχές των άλλων.
Το πρόβλημα είναι οτι όποιον και απο του δύο να διαλέξει ή ακομα καλύτερα κανενα απο τους δύο,βάση ιδιοσυγκρασίας της συγκεκριμένης κοπέλας καταλαβαίνουμε οτι ειναι ένα ατομο που πραγματικά ποτέ δε θα ευτυχίσει σε μια σχέση ..το πρόβλημα το κουβαλάει μέσα της....η κοπέλα διαλέγει βάση αν το αυτοκίνητο που θέλει αν θα την βολέψει καλύτερα το αυτόματο ή με συμπλέκτη...guess what...nothing!
Κανέναν απ' τους δύο. Γιατί αν ήθελες πραγματικά κάποιον απ' αυτούς δεν θα το σκεφτόσουν όλο αυτό, ούτε θα είχες δίλλημα ανάμεσα σε δύο άντρες.Και επιπλέον νομίζω ότι ψάχνεις την σχέση που θα σε βολέψει και όχι αυτήν που θα σε αγγίξει...
Scroll to top icon