ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2016 | 22:39

εχω θεμα με τον πατερα μου.

εχουμε 2 σκυλους,το ενα το εχουμε εδω και 1 χρονο,το πηραμε επειδη ηταν αδεσποτο και ηταν πολυ χαριτομενο.Ηταν μικρο και λεγαμε οτι θα γινει μεγαλο σαν το λυκοσκυλο..δεν εγινε ετσι ομως..και απο τοτε που καταλαβε ο πατερας μου οτι δεν μεγαλωνει βγαζει ολα τα αχτη πανω του,πραγματικα.Το χτυπαει σχεδον καθε μερα με διαφορες μικροδικαιολογιες,που τις περισσοτερες δεν φταιει το σκυλι.Νιωθω πολυ ασχημα..οταν το ακουω να ουρλιαζει απο πονο και το ξυλο η την παντοφλα του πατερα μου να ''σπαει'' πανω του,η καρδια μου ραγιζει..ποναω τοσο πολυ..Ολοι εδω στην γειτονια,ο αδελφος μου,η μαμα μου του λεμε να σταματησει αυτο και ολο και συνεχιζει..Για παραδειγμα σημερα το βραδυ,μιλουσα με καμερα με την κολλητη μου και ακουσα το σκυλι να ουρλιαζει και τον πατερα μου να φωναζει.Βγηκα στο μπαλκονι και του ειπα τι φταιει παλι; αστο. και μου ειπε εσυ σταματα να ανακατευεσαι και κοιτα την δουλεια σου..του λεω ενταξει και μπηκα μεσα..λεω που θα παει θα σταματησει και το εδερνε ακομα πιο πολυ..και μπηκε μεσα μετα απο κανενα 20λεπτο.Δεν εδωσα σημασια και μου φωναζε που του ειπα να μην το δερνει,μου εδωσε σφαλιαρα χωρις να κανω κατι..και μετα του λεω ''θα το πληρωσεις μια μερα,ειτε απο μενα,ειτε απο κανενα γειτονα αλλιως κατευθιας απο τον θεο'' και μου λεει ''με απειλεις;'' του λεω ''οχι αληθεια λεω'' και μου εδωσε και αλλη σφαλιαρα,ειπε κομμενοι οι εξοδοι και μου πηρε το κινητο και μπηκα κρυφα απο λαπτοπ.Καποιες φορες θελω τοσο να τον παω στην αστυνομια η κατι τετοιο,γτ δεν μπορει αυτη ηκατασταση..εχω αρχισει να νιωθω μισος.Σας παρακαλω πειτε κι εσεις την γνωμη σας.
16
 
 
 
 
σχόλια
Inexplicable εσυ σωστά το έθεσες....bad boo, .στην εντατική, On-Dine.....Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα.ατο κεφάλι σας...Είναι προφανές ότι είναι ςνα μικρό παιδί αυτο που εξομολογείται.Δηλαδή αντί να καταλάβετε ότι μικρά παιδιά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μπροστά σε τέτοιους γονείς, τα βρίζετε κιόλας?Είχατε ποτε τέτοιους γονείς?Το παιδί και το παλεύει και τις τρώει κανονικά απο τον πατέρα και μας λέει τον πόνο του και ζητάει και ιδέες τι να κάνει.Κι εσείς τι λέτε??Ο ένα του λέει δεν ντρέπεστε (οικογενειακώς) λες και φταίνε όλοι μαζί.Όχι ότι άνθρωπος που κακοποιεί ζωα δεν κακοποιεί και ανθρώπου ε? Δεν το ξέρετε αυτό ε?Ο άλλος λεει να του φέρει καρεκλα στο κεφαλι!Και μετά να σπάσει στο ξύλο το παιδί. (όχι ότι δεν το κάνει τακτικά...)Ο άλλος λέει στο παιδί να πας σε ψυχίατρο.Είστε σοβαροί?Τι ρωτάω...Είστε σκέτα ΤΣΙΡΚΑ!!!Είστε απαράδεκτοι!
Κασκαντέρ έχεις δίκιο. Όσο έγραφα, ο σκύλος μου κοιμόταν στις πατούσες μου. Και δεν έδωσα σημασία στις λεπτομέρειες. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Μόλις συνειδητοποίησα τι έγραψα και εγώ απόρησα με τον εαυτό μου. Απλά εγώ δεν ντρέπομαι να λέω πως κάνω λάθος.Υπάρχουν κάποια ευαίσθητα ζητήματα, για τον καθένα μας.
Α, να γεια σου Κασκαντέρ! Μα διάβαζα τα πρώτα σχόλια και αναρωτιόμουν αν μόνο σε εμένα φαίνονται τραγικά. Προφανώς πρόκειται για μικρής ηλικίας παιδί και του μιλάτε σαν να φταίει το ίδιο. Είναι αξιοθαύμαστο και που αντιμίλησε,παρόλο που ήξερε ότι θα τις φάει. Είναι δυνατόν να ηθικολογείτε και να κράζετε ενώ μπορεί οι "συμβουλές" σας να βλάψουν και την ίδια; Σας φαίνεται δηλαδή υγιές περιβάλλον ώστε να μπορέσει έτσι απλά να λύσει το πρόβλημα; Έλεος. Κατά την άποψή μου, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι σε φάση που θα λείπει από το σπίτι ο πατέρας σου και αφού έχεις έρθει σε συνεννόηση είτε με κάποιο άσυλο είτε με κάποιο δικό σου πρόσωπο, να φροντίσετε να απομακρύνετε το σκυλί από εκεί. Δικαιολογείστε το λέγοντας ότι το έσκασε π.χ. Συζήτησέ το με άτομα που εμπιστεύεσαι και ξέρουν απο πρώτο χέρι την κατάσταση και κάνε αυτό που κρίνετε πιο ασφαλές και για το σκυλί, αλλά και για εσάς.
Να σαι καλά Ήρεμη Δύναμη.Αυτά τα παιδάκια παίζουν με τη λογική μας.Ακόμη βλέπω απο πάνω ότι κράζουν.Νόμοι και να μην πω τι...Δηλαδή θα τα πάρε στο κρανίο ο πατέρας, θα το αφήσει ανάπηρο και μετά βάση νομου θα απςι φυλακή....Τα ακούμε κάθε μέρα στα δελτία.Το θέμα ειναι ότι μιλάνε ανεύθυνα και τα μικρά παιδάκια μπορεί να παρασυρθούν.
Η αφέλειά τους είναι σχεδόν ρομαντική. Έστω ότι το καταγγέλει το περιστατικό. Μετά τι θα γίνει; Θα τον μπαγλαρώσουν, επειδή έδερνε το σκυλί,ε; Ή αν φανεί τόσο άδικη η δικαιοσύνη, σίγουρα θα του κάνουν κάποια σύσταση. Και μετά εκείνος θα καταλάβει το λάθος του και θα πάψει να είναι βίαιος. Δεν θα ξανασηκώσει χέρι ούτε στο σκυλί ούτε στην κόρη του. Και στην τελική αν όλα πάνε στραβά, μπορεί να φύγει η κοπέλα, έτσι δεν είναι; Άλλωστε η οικονομία ανθεί, εκείνη είναι ώριμη και μπορεί αύριο κιόλας να έχει δουλειά. Να μην ζει με αυτό το τέρας που έχει διακοσμητικό ρόλο στην τελική. Δεν νομίζω να τον έχουν οικονομική ανάγκη. Αλλά και να τον έχουν, υπάρχει κράτος πρόνοιας, το κράτος θα φροντίσει για όλα! Πώς ξεχάστηκα έτσι... Εντάξει, όλα λύθηκαν!
Κασκαντέρ,ειμαι η εξομολογουμενη.Πραγματικα σε ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια σου,ενιωσα πως μονο εσυ μπορεις να με καταλαβεις.Ο πατερας μου γενικα εχει ''προβληματα΄΄ αλλα δεν θελει να παραδεχτει πως εχει η οτι κανει λαθος σε πολλα πραγματα,γιατι δεν ειναι μονο για το σκυλι που ανεφερα παραπανω.Η μαμα μου του εχει μιλησει τοσες φορες αλλα και παλι δεν ειναι σε θεση να καταλαβει,πλεον η μαμα μου εχει σταματησει να ασχολειται γιατι δεν βγαζει ακρη,οπως ολοι μας.Μονο εγω εμεινα που δεν μπορω να σκασω,μα πως να σκασεις οταν ακους να χτυπανε κατι που το αγαπας τοσο πολυ; αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι παραπανω,οπως ανεφερες κι εσυ φοβαμαι να μιλησω,φοβαμαι μην παθω τιποτα.Εχω παθει τασεις για νευρικη ανορεξια 2 φορες και ο γιατρος ειπε απο πιεση και ρωτουσε γιατι..εγω τι να λεω;δεν μπορω να μιλησω.Παλι αυτες τις μερες δεν τρωω σωστα,δεν μπορω να φαω..και ο ενας λογος ειναι ο πατερας μου.
Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι κ δεν μπορεις να τα βαλεις με τον πατερα σου,αλλα ισως μπορεις να το λυσεις να το αφησεις να φυγει. Ελεος δλδ με τον καθε τρελο, μην πω τπτ χειροτερο, που ξεσπανε στα ζωα!
inexplicable ειμαι 16 χρονων,οποτε καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να τα βαλω με τον πατερα μου και εαν τα βαλω εγω θα ειμαι η χαμενη.Εδω του μιλαω μονο και μου κοβει εξοδους,με χτυπαει,μου παιρνει το κινητο,με απειλει οτι δεν θα υπογραψει για διπλωμα(εχω θεμα με το μεσω,γτ οι γονεις μου δεν μπορουν να με πηγαινοφερνουν απο μαθηματα κτλπ)..φαντασου εαν κανω κατι οπως να μιλησω σε καποιον τι θα μου κανει.
Scroll to top icon