ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2016 | 13:49

Γιατι κοιτανε;

Καθε φορα που βγαινω,οι ανδρες με κοιτανε..αλλοι πιο επιμονα,αλλοι πιο διακριτικα. Και οχι δεν ειναι η ιδεα μου..μου τα λεει και η κολλητη μου.Ολη την ωρα σκεφτομαι γιατι..εχω κατι ασχημο; τους αρεσω; τους κανω εντυπωση;τι; .Καποιοι απο αυτους μου χαμογελανε,μου μιλανε,αλλοι απλα κοιτανε.Μια φορα ρωτησα την κολλητη μου και μου λεει "εισαι πολυ ωραια κοπελα,ειναι λογικο να κοιτανε και να σου μιλανε.Εαν ησουν εγω,ουτε καν που θα σε κοιτουσαν." Δεν ξερω τι να πω..απο την μια κολακευομαι,αλλα απο την αλλη νιωθω λιγο αμηχανα.Να σας φερω παραδειγματα..χθες καθομουν λιμανι με την κολλητη μου παλι και περασαν μια ομαδα νεαρων και με κοιτουσαν επιμκνα μεχρι να με χασουν απο τα ματια τους (η κολλητη μου μου το ειπε,καθως εγω μιλουσα και δεν εδινα σημασια),στην παλια πολη εχει ενα γωνιακκ εστιατοριο και αυτος που δουλευει εκει(40+ χρονων,με παιδια νομιζω γιατι τον ειχα πετυχει στην γειτονια μου) μου την πεφτει απο περυσι,τοσο εντονα..μου παιρνει τριανταφυλλα,με ρωταει τι κανω και οποτε του λεω καλα εσυ μου λεει "τωρα που σε βλεπω καλυτερα" και πολλα αλλα.Ειμαι 16 χρονων,κοντη,αδυνατη με προσοντα(σορρυ για την εκφραση εαν ενοχλει) αλλα μοιαζω πιο μικρη,μικροδειχνω. Οποτε δεν μπορω να καταλαβω..Εαν βιωνετε κι εσεις τα ιδια η ειστε ανδρες και ξερετε κατι παραπανω σχολιαστε μου. :)
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν βγαζω συμπερασμα αποκλειστικα απο το κοριτσι αυτο.Η εξομολογηση εμπεριεχει και ενηλικα ατομα. Πισω απο καθε εφηβο, υπαρχει μια ολοκληρη κοινωνια ενηλικων. Αν καποια φαινομενα περιοριζονταν εστω στους εφηβους,θα υπηρχε μια ελπιδα. Απο την αλλη υπαρχει συσχετιση μεταξυ εφηβικης και ενηλικης ζωης. Οποτε αυτο που με προβληματιζει ειναι τι γινεται σε βαθος χρονου. Αυτο που ηθελα να τονισω ειναι η αποβλακωση του Ελληνων,μικρων μεγαλων, χωρις να εξαιρω τον εαυτο μου.
Το μονο που σκεφτηκα διαβαζοντας την εξομολογηση και τοσες αλλες με παρομοια θεματα,ειναι η καταντια αυτου του λαου,ο ορισμος της αποβλακωσης. Δεν μπορει να ειμαστε απογονοι εκεινων των Αρχαιων. Μα εχει μελλον αυτη η χωρα? Τι ξεφτιλα ειναι αυτη πια. Νεοελληνες , φαινομενο προς αποφυγη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon