ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2016 | 19:44

Είμαι τρελά ερωτευμένη με το αγόρι της κολλητής μου

Και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ήθελα να το δεχτώ στην αρχή. Προσπάθησα να το αρνηθώ μέσα μου αλλά δεν μπόρεσα. Και από τότε έχω μια φλόγα γι αυτό το αγόρι. Στην αρχή μπορώ να πω ότι τον αντιπαθούσα. Κάθε φορά που τον έβλεπα για έναν περίεργο λόγο ήθελα να τον χτυπήσω. Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν το λές και Τζορτζ Κλούνε'ι' αλλά είναι καλός φιλικός έχει χιούμορ κάτι όμως δεν μου άρεσε. Παρότι η συμπεριφορά του ήταν εξαιρετική δηλαδή θέλω να πω δεν είναι από τα αγόρια εκείνα που θα έχουν καρφωμένο το βλέμμα αποκλειστικά στην κοπέλα τους όταν βγαίνουν έξω με παρέα. Γιατί όταν είχαμε βγει συζητούσε μαζί μου και μου έδινε σημασία και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Μας έλεγε αστεία και πεθαίναμε στο γέλιο. Έχει πολύ πλάκα. Μέχρι που ένα βράδυ μας κάλεσε στο σπίτι του γιατί ήθελε να μας κάνει το τραπέζι. Εκτός από το φαγητό που ήταν πεντανόστιμο, ηταν πανέμορφος εκείνο το βράδυ. Από την πρώτη στιγμή τον κοιτούσα επίμονα και κάποια στιγμή κατάλαβε ότι τον κοιτούσα και με κοίταξε κι αυτός. Μόνο τα βλέμματα μιλήσανε εκείνο το βράδυ. Έτσι άρχισα να τον ερωτεύομαι. Το βράδυ εκείνο όταν γύρισα σπίτι μου δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί μου συνέβη αυτό. Γιατί ενώ στην αρχή τον αντιπαθούσα και ήθελα να τον χτυπήσω στην πορεία να τον ερωτευτώ και να τον αγαπήσω; Γίνονται αυτά τα πράγματα βρε παιδιά; Εγώ δεν το θεωρώ λογικό όλο αυτό. Πριν 1 εβδομάδα είχε έρθει στο σπίτι μου γιατί μετακόμισα και έβαλα μερικά πράγματα σε κούτες και ήρθε προσφέρθηκε να βοηθήσει. Πως κρατήθηκα και δεν τον φίλησα δεν ξέρω. Από την άλλη είναι η κολλητή μου. Ήμαστε φίλες από το λύκειο. Την θεωρώ αδερφή μου. Είναι το καλύτερο παιδί. Εκείνη μου στάθηκε όταν δεν ήμουν στα καλά μου και δεν θέλω να την πληγώσω. Ξέρω ότι τον αγαπάει φαίνεται άλλωστε πως του μιλάει πως τον κοιτάει ο τρόπος που τον φιλάει. Τον αγαπάει πολύ. Τον αγαπάω και εγώ όμως. Τον λατρεύω για την ακρίβεια. Ψάχνω απλές μεθόδους να ξεφύγω από όλο αυτό. Αλλά δεν μπορώ. Και κάθε μέρα τον ερωτεύομαι ακόμα περισσότερο. Άμα τον έβλεπα δηλαδή κιόλας τι θα γινόταν; Αυτό το πράγμα είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Νιώθω ότι δεν έχω άλλο για να δώσω. Θα τρελαθώ. Θέλω πολύ να τον φιλήσω να τον κλείσω στην αγκαλιά μου και να μην βγει ποτέ αλλά πάλι με τα όνειρα θα μείνω.Για άλλη μια φορά. Δεν γίνεται απλά να είμαι με το αγόρι που θέλω και να τα έχω καλά με την κολλητή μου; Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου; Θέλω την γνώμη σας.
6
 
 
 
 
σχόλια
Να κατι που δεν θα διαβαζες ποτε απο άντρα.Με εκανες εξαλλη! Τον αγαπαει αυτη αλλα τον αγαπαω κι εγω ομως...Μακαρι η φιλη σου να καταλαβει τι σκεφτεσαι και να σε απομακρυνει γιατι δεν σε βλεπω να κρατιεσαι. Εαν την ειχες σαν αδερφη ουτε καν θα το σκεφτοσουν.
Συμφωνώ με τους περισσότερους υπόλοιπους, εκτός απο mentor, γιατί δεν ξερω κατα πόσο ειναι 'προμελετημενο' το εγκλημα. Δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου γι'αυτο, οτι δηλαδη επιτηδες σου φερεται ετσι το παιδι για να κολλησεις. Μπορει ναι, μπορει οχι.Τεσπα. Αν πραγματικα αγαπας την κολλητη σου οπως λες, μεινε μακρια του. Ακομα κι αν αυτος αναπτυσσει συναισθηματα για σενα, τοτε θα πρεπε να τη χωρισει. Θα μου πεις, πολυ που χεστηκε αυτος για το αν θα γινεις κωλος εσυ με την κολλητη σου... Τεσπα, παρ'το αλλιως γιατι θα βρεις. Να αποφευγεις να βρισκεσαι μαζι του, ειδικα οχι μονοι σας. Απο τον τροπο που μιλας η κολλητη σου φαινεται πολυ καλη κοπελα, της αξιζει να την πληγωσεις ετσι? Απο ενα συντροφο παντα περιμενεις την προδοσια, οτι παιζει να βαρεθει, να ερωτευτει αλλον, κλπ. Απο φιλο ομως και δη κολλητο η προδοσια καθεται πολυ βαρια.Και στο κατω κατω τι θα κανεις?α) Του την πεφτεις: Σεναριο 1 σε απορριπτει, τα λεει ολα στην κολλητη σου, τους χανεις και τους δυο. Σεναριο 2 χωριζει την κολλητη σου για σενα, αλλα η κολλητη σου καταληγει πολυ πληγωμενη και αρα ξεκινατε τη σχεση σας σε βαρυ κλιμα. Σεναριο 3 σας εχει και τις δυο παραλληλα, μεχρι να το μαθει η αλλη και να σας διαολοστειλει. Συμπερασμα: Το να του την πεσεις δεν ειναι και πολυ ωραια λυση.β) Συνεχιζεις οπως ειστε, μαραζωνεις, κολλας ολο και πιο πολυ.γ) Με ενα μαγικο τροπο τη χωριζει αυτος συντομα, περναει λιγος καιρος, σου την πεφτει, το λες στην κολλητη σου, κοβεις αντιδρασεις, κρινεις αν αξιζει να τη χασεις, και βλεπεις.δ) Απομακρυνεσαι απο τον τυπο, λες στην κολλητη σου οτι προτιμας να τα λετε οι δυο σας. Σεναριο 1 ο τυπος σου ζηταει τα ρεστα, αποκαλυπτεται οτι σε γουσταρει, κλπ. κλπ. κλπ. Σεναριο 2 ο τυπος το αποδεχεται, η κολλητη το αποδεχεται, με τον καιρο τον ξεπερνας και κρατας την κολλητη.Δε θα πω 100% αλλα ειμαι 99% σιγουρη οτι στη θεση σου θα διαλεγα την κολλητη. Μιλαμε για ενα ατομο που ειναι 'το καλυτερο παιδι'. Εχεις μια φιλη χρυσαφι. Κανε μερικα βηματα πισω, μεινε μερικες μερες μακρια του, πιεσε τον εαυτο σου να ανοιξει τα ματια του να δει και καναν αλλο, γιατι αλλιως δε σε βλεπω καλα :/Ο φιλος της στο κατω κατω παιζει να ειναι κι αυτος καλο παιδι και να του αρεσει να βοηθαει κοσμο. Μπορει να εχει δει το ενδιαφερον σου και να κολλακευεται, να του ανεβαζεις την ψυχολογια. Μπορει να του αρεσεις και εμφανισιακα ή/και ο χαρακτήρας σου, οποτε το ενδιαφερον σου του ειναι ευπροσδεκτο, αλλα οχι αμοιβαιο. Κοινως, πολυ ωραια θα ηταν να σε λυποταν και να σου εδειχνε ξεκαθαρα τις προθεσεις του, αλλα παιζει και να του τρεφεις το εγω του και απλως να το απολαμβανει. Ανθρωπινο κι αυτο. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι και να μη σε μπερδεψα κι αλλο :/
Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί ότι αυτό που σου συμβαίνει το έχει προκαλέσει ο ίδιος και μάλιστα ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και με πλάνο. Σου ρίχνει κόλλημα. Βέβαια, κι εσύ έπεσες σαν ανόητο ψάρι στο δίχτυ. Ούτε τον αγαπάς, ούτε τον λατρεύεις. Απλά ο τύπος δημιούργησε όλη την ατμόσφαιρα για να σε φέρει εκεί που θέλει. Να φανεί ότι εσύ το προκάλεσες για να έχει να ρίξει το φταίξιμο σε σένα προχωρήσετε αν τυχόν μαθευτεί. Είναι δικό σου θέμα τι θα κάνεις. Αλλά να ξέρεις ότι όλα αυτά που δείχνει δεν είναι παρά μια καλά προμελετημένη εικόνα και μόνο. Αέρας κοπανιστός. Και πας να πέσεις μέσα στην παγίδα.
Όπως φαίνεται, τα θέλει λίγο και το μικρού ο πισινός χωρίς να προκαλεί βεβαίως φανερά... Θα σου έλεγα να ξεκόψεις από την κοινή παρέα με την κολλητή σου, να προσπαθήσεις να την βλέπεις μόνη της. Συνεχίζοντας έτσι, στο τέλος βλέπω να γίνεστε λίγο μύλος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon