ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2016 | 15:43

...

Είμαι 19 ετων και εκείνος 31 παντρεμένος με 3χρονο παιδί..δουλεύουμε μαζί ενα χρονο τώρα.. Μέχρι τον Φεβρουάριο η σχέση μας ηταν φιλική.. Μετα απο ενα στοιχιμα που ειχαμε βάλει ήρθαμε πιο κοντά. Αρχίσαμε να πειραζομαστε έντονα, με έπαιρνε αγκαλια, γαργαλιομασταν και παει λεγοντας.. Σιγα σιγά όταν στο τέλος μεναμε οι δυο μας και εγώ επλενα στην κουζίνα τα πιάτα ερχόταν και με αγκάλιαζε απο πίσω και το πράγμα πήγαινε στο πονηρό. Ξεκίνησαν να πεφτουν χουφτωματα μονο απο το μέρος του εγώ δεν τον εποιανα σε ακαταλληλα σημεία απλα τον αφηνα να με αγγίζει.. Μια μέρα που ειχαμε βγει εξω όλα τα παιδιά απο το μαγαζί με γύρισε εκείνος σπίτι και φασωθηκαμε.. Απο τοτε δεν έχουμε ξανασυναντηθεί μόνοι μας εξω αλλά όταν μένουμε οι δυο μας στο τέλος παντα θα γίνει κάτι..το θέμα είναι οτι τώρα εκτός απο αυτά τα φασωματα μιλάμε συνέχεια και τώρα τελευταία που είχε κάτι προβλήματα ήρθε και μου ανοίχτηκε.. Να ξεκαθαρίσω πως ξέρω οτι δεν πρόκειται να βγει πουθενά, να ξεκαθαρίσω πως δεν πρόκειται να χωρίσει με την γυναικα του. ( αν και ξέρω απο σιγουρη πηγή πως τον απατάει και εκείνη).. Και τώρα που σε μια εβδομαδα θα φύγω για να σπουδασω είπαμε να έρθει σε μένα για ενα βράδυ γτ η γυναικα του θα παει στο εξωτερικο για μερικές εβδομάδες..Εντωμεταξυ δεν ξέρω γτ το συνεχιζω όλο αυτό δεν είναι οτι είμαι ερωτευμένη μαζί του απλα μου αρέσει..αλλά δεν μπορω να σταματήσω τον εαυτό μου όταν είμαι μαζί του..Και οχι δεν νιώθω τύψεις.. Αν γίνει κατι και καταστραφει η οικογένεια του δεν θεωρώ πως φταιω μονο εγώ.. Μόνος του μπήκε σε όλο αυτό το έργο.. Τι γνώμη εχετε για όλο αυτό?Και απλα θέλω να ρωτησω γιατί οι νεοι παντρεμένοι απατουν?
2
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί το κάνει; γιατί βρίσκει και το κάνει και θέλει μία αλλαγή από την ανιαρή ζωή του παντρεμένου, μικροπαντρεύτηκε βλέπεις και ίσως να μην ήταν όπως τα περίμενε. Ποιος φταίει; μα φυσικά και οι δύο.
ζω μια παρόμοια εμπειρία με σενα ! Μονο που η διαφορα ειναι οτι ζει μόνος του εχει χωρίσει αλλα δεν παίρνει το διαζύγιο !!! Καταλαβαίνω οτι θες να το τελειώσεις και δεν μπορείς ! Καλό θα ηταν για να μην χάνεις χρόνο να κανεις μια συζήτηση μαζι του για το αν σκοπεύει να χωρίσει κάποια στιγμή η να μείνει με την γυναίκα του !! Η γνώμη μου ειναι πως δεν θα χωρίσει απλά εχει βαρεθεί την σιγουριά της γυναίκας του και θέλει να παίξει !
Scroll to top icon