ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2016 | 03:53

παραιτηθηκα και το μετανιωσα

Περυσι και μετα απο 8 χρονια δουλειας αποφάσισα πως ηρθε η ωρα να βρω κατι καλυτερο και νομιζα πως βρηκα, παραιτηθηκα αλλα τα πραγματα δεν ηταν καθολου καλα στην νεα δουλεια τωρα ειμαι ανεργη και ψαχνω, μετάνιωσα παρα πολυ που αφησα την πρωτη μου δουλεια και θελω να γυρισω, με τι μουτρα ομως...Εσεις θα δοκιμάζατε? υπαρχουν ελπιδες για δευτερη ευκαιρια στην εποχη της κρίσης?
6
 
 
 
 
σχόλια
just a yellow lemon tree: Πρώτον η γνώμη μου, η δημοκρατία λόγου που υπάρχει και η ειλικρίνειά μου, την εκλαμβάνεσαι εσύ ως κακία. Δεν με γνωρίζεις ως άτομο για να με κρίνεις. Αν με ήξερες θα είχες άλλη γνώμη. Δεύτερον δεν την έπεσα άσχημα όπως λες στην εξομολογουμένη, ούτε τη γνωρίζω για να είμαι επιθετική ως προς τον άνθρωπο, αλλά είμαι επικριτική ως προς την αχαριστία κάποιων που δεν εκτιμούν αυτά που έχουν, τα χάνουν από τη κεφαλή τους ( επιμένω )και μετά κλαίγονται. Δεν ηξερα ότι πρέπει να πηγαίνω πάντα με το γάντι και να χαιδεύω αυτιά. Sun and Stars: Πραγματικά τώρα κάνεις πλάκα? Όλα αυτά που γράφω είναι γεμάτα λογική, παραδείγματα και επιχειρήματα. Ποτέ δεν μιλάω χωρίς να μη σκέφτομαι. Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι που απλά εθελοτυφλούν και δεν παραδέχονται αυτά που αναφέρω ή απλά δεν γουστάρουν, δεν συμφωνούν με μένα, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους και να τους το αλλάξω.
Εγώ σχολίασα με βάση το πώς εξέλαβα το δικό σου σχόλιο και είπα ότι το επιχείρημά σου δε μου φαίνεται πολύ στέρεο, απ όσο μπορώ να κρίνω τουλάχιστον γιατί δε σε ξέρω κιόλας. Όσο για αλλαγή απόψεων, αυτή σίγουρα δε γίνεται με ένα-δυο σχόλια στο ίντερνετ. Απλά κάνουμε διάλογο.
Ειλικρινά γελάω με τις μέχρι τώρα 11 αρνητικές ψήφους και βεβαιώνομαι πόσο δίκιο έχουν αυτά που γράφω, αλλά επειδή κάποιοι απλά ενοχλήθηκαν, αρκέστηκαν στο όχι. Ωραία δικαίωμά τους αλλά θα ήθελα κάποιος από εσάς που δεν συμφωνεί , να μου πει με κάποιο επιχείρημα για ποιο λόγο διαφωνεί με το παραπάνω σχόλιό μου. Δηλαδή δεν είναι προκλητικό στη σήμερον εποχή που οι δουλειές είναι δυσεύρετες κάποιος που είναι αρκετά χρόνια σε μια εργασία, να μην κλείνει η επιχείρηση που δουλεύει αλλά να φεύγει μόνος του επειδή θέλει κάτι καλύτερο, να βρίσκει κάτι άλλο και μετά να κλαίει τη μοίρα του που θέλει τη πρώτη δουλειά που ειχε, με αποτέλεσμα από τη κεφάλα του και μόνο να μένει άνεργος? Δηλαδή ο άλλος που χαλιέται κάθε μέρα να βρει δουλειά, που γυρίζει τους δρόμους και του ζητάνε βιογραφικό μέχρι να μοιράζει φυλλάδια κάτω από τον ήλιο, πώς πρέπει να αισθάνεται διαβάζοντας μία τέτοια εξομολόγηση? Ένα θα πω πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Τώρα αν και πάλι κάποιος ενοχληθεί ας ρίξει και 500 αρνητικές. Αυτό σημαίνει πως απλά η αλήθεια τσούζει το κώλο.
Δηλαδή επειδή πολλοί είναι άνεργοι, αν κάποιος θέλει να εξελιχθεί ή να βρει άλλη δουλειά ή νομίζει ότι βρήκε κάτι καλύτερο πρέπει να πει όχι; Με ποια λογική; Και για να σε προλάβω κι εγώ είμαι μια απ αυτές που μοιράζουν φυλλάδια με τις ώρες κάτω απ τον ήλιο γιατί δε βρίσκω κάτι άλλο αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνω την ανάγκη του άλλου να κάνει κάτι καλύτερο. Το επιχείρημά σου βασίζεται στα αρνητικά σου συναισθήματα και όχι σε λογική.
Τώρα αν σου πω καλά να πάθεις θα είμαι κακιά δηλαδή? Τί ήθελες και έφυγες και τώρα κλαίγεσαι? Όπως έστρωσες να κοιμηθείς. Εγώ ψάχνω εργασία χρόνια και δεν βρίσκω τίποτα και έχω γνώσεις και ικανότητες, αλλά δυστυχώς δεν έχω μέσον ή γνωστούς να χωθώ και γω έστω για 300€. Για να κάτσεις 8 έτη σημαίνει πως ήσουν εκεί καλά και ευχαριστημένη. Τι σε έκανε να φύγεις? Μεγαλύτερος μισθός μήπως? Άκουσες πολλά κεράσια και δεν βρήκες τίποτα και έμεινες με το καλάθι στο χέρι. Τώρα καλή μου/καλέ μου καλοσώρισες στο κλαμπ των ανέργων. Να εκτιμάτε αυτό που έχετε γιατί αν το χάνετε καταλαβαίνετε την αξία του.
Αυτά που γράφεις βγάζουν κακια. Η επαγγελματικη φιλοδοξία πάει καποιον μονο μπροστα. Εξάλλου για να πετύχει κανεις (ναι, και για να αποτύχει...) χρειάζεται ρίσκο το οποιο και πήρε ο/η εξομ. Δεν καταλαβαίνω γιατι της/του την πέφτεις έτσι...
Scroll to top icon