ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2016 | 20:01

Δεν υπάρχει τελικά μεγαλύτερη ξεφτίλα

από έναν άντρα ερωτευμένο που δεν βλέπει μπροστά του. Από έναν άντρα που είναι τρελός για μια κοπέλα και κάνει τα αδύνατα δυνατά γι αυτήν. Ναι για χάρη της μπορούσα να κάνω τα πάντα. Και έκανα τα πάντα. Δεν πάει καν το μυαλό σας. Όταν άλλοι μου λέγανε να μην σου έχω τόση εμπιστοσύνη και να είμαι επιφυλακτικός εγώ άλλο τόσο σε αγαπούσα και σε ερωτευόμουν. Την εμπιστεύτηκα και εκείνη με πρόδωσε. Ήθελα το κακό της. Ναι το παραδεχόμαι. Αλλά έκανα τίποτα. Δείλιασα. Έκανα κακό όμως στον ευατό μου. Ήμουν με την μηχανή μου έχασα τον έλεγχο και έπεσα σε μια χαράδρα. Για καλή μου τύχη έσπασε ο αντίχειρας μου από το δεξί χέρι, εσπασα το πόδι μου και έχω ένα επιφανειακό αιμάτωμα στο κεφάλι. Θα τις έχω κανένα μήνα τις πατερίτσες. Και εσύ ούτε που συγκινήθηκες. Δεν είχα σκοπό βέβαια να τραυματιστώ για να σε κάνω να συγκινηθείς. Αλλά αφού ήθελε η μοίρα και έγινε σε περίμενα στο νοσοκομείο. Ολόκληρα βράδια έμενα ξύπνιος και έκλαιγα. Είχαν γίνει κόκκινα τα μάτια μου. Σε εμπιστευόμουν. Σε έβαλα πάνω από την ίδια μου την ζωή. Και ούτε που ενδιαφέρθηκες. Μόνο για τα λεφτά μου με ήθελες. Να στα χαρίσω όλα. Δεν τα θέλω. Την αγάπη σου μπορείς να μου δώσεις; Εγώ αυτήν θέλω και τα βάζω φωτιά τα λεφτά και το σπίτι και το αμάξι. Την ίδια στιγμή. Σου το είχα πει και στην αρχή αυτό αλλά με γελούσες. Εγώ όμως σοβαρολογούσα και πολύ σοβαρά μάλιστα. Αλλά με απογοήτευσες. Βρήκες έναν άλλο φουκαρά και το έσκασες μαζί του. Δεν υπάρχει τελικά μεγαλύτερη ξεφτίλα από έναν άντρα ερωτευμένο που δεν βλέπει μπροστά του.
4
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί τόσοι πολλοί μπλέκετε τον έρωτα με την υπερβολή; Το πρόβλημα βρίσκεται στα συμπλέγματά σας που αναζητούν εκτόνωση και όχι στον έρωτα. Αυτά και οι λάθος αποφάσεις σας οδηγούν στην υπερβολή. Όχι ο έρωτας με νου.
Γι` αρχή περαστικά σου μεγάλε!Σε δεύτερη φάση βρες μια άλλη κοπέλα, αφού πρώτα την ξεπεράσεις με ανώδυνους τρόπους πχ συχνές εξόδους για να μην την σκέφτεσαι!Και σε τρίτη φάση να αγαπάς την εκάστοτε κοπέλα σου και να της το δείχνεις, όμως να μη φέρεσαι σαν "γυναικούλα". Αυτή η συμπεριφορά συνήθως ξενερώνει τις ύαινες...ε τις γυναίκες!
Scroll to top icon