ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2016 | 20:23

Έχω ελπίδες

αν μιλάω στις κοπέλες που κάθονται δίπλα μου στο λεωφορείο, να βγω με κάποια από αυτές; Δν είμαι λιγούρης , ούτε ενοχλητικός (θέλω να πιστεύω) ίσα ίσα το διασκεδάζω! :)Θέλω να μου πουν και οι κοπέλς αναγνώστριες αν θα ενοχλούνταν με το να τους πιάνει κουβέντα ένας άγνωστος
16
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι τυχαίνει να πιάσουμε κουβέντα με έναν άγνωστο, με αφορμή κάποιο συμβάν ειδικά στα ΜΜΜ. Εξαρτάται από την ικανότητά σου να αναπτύσσεις ένα θέμα, χωρίς αφορισμούς και κακίες, και να ελέγχεις διαρκώς αν η συνομιλήτριά σου όντως απολαμβάνει την συζήτηση ή περιμένει να έρθει η στάση της να κατεβεί.
Επιφυλάσσομαι να φανώ ξινή... Αλλά και μόνο που αναφέρεσαι γενικά στις κοπέλες στα λεωφορεία, εμένα αυτό με απωθεί.Δείχνει ότι είσαι απελπισμένος για να βρεις κάποια οποιαδήποτε, όχι ότι σε χτύπησε στην κούτρα ο έρωτας και έπρεπε οπωσδήποτε να κάνεις κίνηση για τη Μία.Σε ανάλογη ανάρτηση που θυμάμαι, κάποιος παραπονιόταν που μια κοπέλα δεν ξαναβγήκε μαζί του επειδή είχε μπλέξει σε κάποια σχέση (πάθους) με κάποιον "ακατάλληλο", "πλούσιο" ή δε θυμάμαι. Ο ίδιος δε νοιαζόταν πολύ, απλά έριξε δίχτυα μήπως πιάσει κάτι, όπως πολλοί. Οι γυναίκες ξέρετε το καταλαβαίνουν αυτό... Πρέπει να είσαι εξίσου απελπισμένη για να συμβιβαστείς με κάτι αδιάφορο (δεν εννοώ χαλαρό, για αδιάφορο μιλάω). Μη στοχεύετε όπου να 'ναι και ταλαιπωρείτε τον κόσμο χωρίς λόγο.
Συμφωνώ απόλυτα!!! άλλο το να σου κάνει το κλικ κάποιος και να ξεκινήσεις την κουβέντα έχοντας στο μυαλό σου κάτι παραπάνω, άλλο να θες απλά να κοινωνικοποιηθείς οπότε πιάνεις κουβέντα σε κάθε έναν που βλέπεις μέσα στο λεωφορείο (νέο, γέρο, άντρα, γυναίκα) κι άλλο να θες να γίνεις πέφτουλας. Διάλεξε τι θες να είσαι απ' όλα και πράξε αναλόγως.
Θυμάμαι τότε που είχα δει ενα παιδί σε μέσο δικτύωσης κι έπαθα την πλάκα του αιώνα. Έλεγα πρέπει να ήμουν τρελή γιατί είχα την εντύπωση πως θα αισθανόμουν πολύ οικεία δίπλα του. Έστησα έτσι πλεκτάνη ολόκληρη για να βρεθεί σε ακτίνα βολής και τότε για πρώτη φορά προσέγγισα άντρα μόνη μου, στα καλά καθούμενα και χωρίς δισταγμό.Έζησα 3 χρόνια σχέσης - και κάτι παραπάνω φιλίας - με αυτον τον άνθρωπο!
Εγω ειχα γνωρισει ενα τελειο τυπακι στο λεωφορειο στα 17 μου(ηταν πηχτρα και μου φερε τον αγκωνα του στο ματι,καταλαθος)Μετα βρηκαμε και κοινους γνωστους...Πριν κατεβει με καλεσε το βραδυ σε ενα μαγαζι στα εξαρχεια αλλα ειχα κανονισει να παω σε κατι γενεθλια και του δωσα ακυρο..Το θυμαμαι γιατι το ειχα μετανιωσει που δεν πηγα...Ειχα γνωρισει και κατι αλλα παιδια,παλι στα 17...Γενικα,δεν το βρισκω δυσκολο...Αρκει να γινεται αξιοπρεπως...Αλλωστε τοσες αναζητησεις γινονται για ατομα που κοιταζονται στα ΜΜΜ και δεν μιλανε...Good luck!!!
Μην ξεκινάς με σκοπό να βγείς με κάποια από αυτές. Ανέπτυξε την κοινωνικότητα σου και ξεκίνα να μιλάς πιο πολύ με αγνώστους, άντρες και γυναίκες, και σιγά σιγά θα δεις ότι θα σαι πιο άνετος και θα μπορείς να προσεγγίσεις πιο εύκολα κάποια που σου αρέσει όχι μόνο μες το λεωφορείο αλλά και οπουδήποτε αλλού. Εμένα προσωπικά θα μου άρεσε.
Εξαρτάται πως θα το κάνεις.Αν δεις πχ ότι κάνεις την κοπέλα να νιώθει άβολα, προσπαθεί να σε αποφύγει, να φορέσει ακουστικά, να αλλάξει θέση κλπ, μην επιμείνεις (ξέρω οτι ακούγονται αυτονόητα όλα αυτά αλλά δυστυχώς δεν είναι).Αν είσαι κάπως διακριτικός και όχι πρήξας/αδιάκριτος, τότε όλα μπορούν να σου πάνε καλά.
Πιστεύω εχει να κάνει ξεκάθαρα με τον τρόπο που θα την προσεγγίσεις. Σαν γυναίκα που είμαι, θα με γοήτευε αν με πλησίαζε ενας άντρας ετσι, με χιούμορ και σεβασμό χωρίς αδιακριτες ερωτήσεις. Σου εύχομαι καλη τύχη!
Scroll to top icon