ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2016 | 17:05

Ανακοινωση για ολους

Θελω να σας συμβουλευσω για κατι που ετοιμαζομαι να κανω και εγω. Σπαταλατε το 80% του χρονου σας σε γκομενους και γκομενες που σας βασανιζουν. Παρατηστε τους! Ασχοληθειτε με την πνευματικη σας καλλιεργεια, μορφωθειτε, σπουδαστε, μαθετε πρωτη δευτερη τριτη ξενη γλωσσα, βρειτε δουλεια, αποταμιευστε χρηματα, βαλτε στοχους, καντε ταξιδια, εξερευνηστε τον κοσμο, αποκτηστε φιλους απο παντου, μορφωθειτε σαν ανθρωποι. Και οταν φτασετε σε ενα πολυ υψηλο επιπεδο τα σουργελα που παρακαλατε θα φαινονται ανθρωπακια. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ. Αλλα φυσικα εσεις επειδη θα εχετε αποκτησει πολυ υψηλο επιπεδο θα κανετε και σχεσεις με ατομα υψηλου επιπεδου . Ελπιζω να ακολουθησετε την συμβουμη μου. Συμβουλη μιας κοπελας που μετα απο 9 χρονια δεν ειναι ερωτευμενη με κανεναν και βλεπει την ζωη πιο καθαρα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ελα μωρε εξυπνακηδες ολοι... Καταλαβατε πολυ καλα τι λεει..δεν αναφερετε σε υγιης σχεσεις ο ανθρωπος /κοπελα, τυπου να εχεις σωστο συντροφο, στηρικτικο που σε αφηνει, βοηθαει, στηριζει στο να εξελισσεσαι και να ανεβαινεις (και να μαθαινεις 5 γλωσσες και να σπουδαζες σε 3 σχολες), αλλα αντιθετα, σε μονοχνωτα υβριδια που θελουν το χρονο σου και τα παντα σου, που σε ρουφανε σαν τσουχτρες και που σε πανε απλα πισω.και εννοειται και οι υψηολι χωροι εχουν σουργελα.. Αλλα εσυ να μην κολλησεις εκει.. Φυγε, ζησε, ανεβα και ερωτευσου.. Αλλα "υψηλα".
Καταλαβαίνετε τι λέει! Όλοι σας! Εθεσε ενα στόχο και βρήκε κάποια κίνητρα για να τον πραγματοποιήσει. Ευχομαι να πετύχει όσα θέλει και να βρει την ψυχική της ηρεμια.
Scroll to top icon