ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2016 | 21:17

Οταν ενας αντρας βγαινει με μια κοπελα...

Πριν λιγους μηνες χωρισα με τον πρωην μου(με δικη μου πρωτοβουλια). Οσο ημασταν μαζι, βγαιναμε συχνα με την παρεα του, απ' την οποια παρεα δεν ειχα δεθει ιδιαιτερα με καποιον, παρα μονο με τον κολλητο του. Τωρα που χωρισα με τον δικο μου, εχω κανονισει καποιες φορες να βρεθω με τον κολλητο του, γιατι αλληλοσυμπαθιομαστε κ δεν ηθελα να χασουμε επαφη επειδη χωρισα με τον πρωην μου. Δεν σκεφτομαι τιποτα ερωτικο γι αυτον, ουτε εκεινος για μενα( θα το χα καταλαβει αν συνεβαινε). Απλα ολα αυτα τα γραφω ως απαντηση σε μια εξομολογηση που διαβασα πριν λιγες μερες που ελεγε οτι οταν ενας αντρας βγαινει με μια κοπελα(οι δυο τους) η οποια δεν ειναι κολλητη του, τοτε σιγουρα σκεφτεται κατι ερωτικο γι αυτην. Γιατι το πιστευετε αυτο ρε παιδια? Δηλαδη ολοι εσεις οι αντρες που συμφωνειτε μ αυτη την αποψη, οταν θελετε να πατε ας πουμε για εναν καφε, βγαινετε μονο με φιλους σας αντρες ή με κοπελες που ειναι κολλητες σας? Δεν εχει τυχει να συμπαθειτε μια κοπελα κ να βγειτε μαζι της για να πειτε τα νεα σας, χωρις να θελετε να κανετε κατι μαζι της? Δηλαδη αυτος που ειχε γραψει εκεινη την εξομολογηση βλεπει τις γυναικες ειτε ως πιθανες γκομενες ειτε ως κολλητες? Μια μεση κατασταση απλης φιλης ή γνωστης δεν μπορει να υπαρξει?
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι πως είναι αδύνατο να υπάρξει, νομοτελειακά, η κατάσταση που περιγράφεις. Απλά, αυτές οι περιπτώσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες, σε σημείο που δεν έχει νόημα να τις εξετάζεις ως ενδεχόμενο.
Scroll to top icon