ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2016 | 00:22

Facebook

Πριν έξι χρόνια, ήταν ένα κοριτσάκι 11 ετών, που είχε το δικό του προφίλ στο φεισμπουκ. Ο πατερας της αξιωματικός στην αστυνομία. Από Αθήνα. Φυσικά ο πατέρας γνώριζε για την ύπαρξη του προφιλ της κορης του. Ο πατέρας έχει έναν πολύ καλό φίλο κάπου στην επαρχία. Τον φίλο αυτο, δεν τον ειχε δει ποτε το κοριτσακι. Ήξερε μεν οτι υπαρχει ο θειος Δημητρης (έτσι τον αποκαλούσε) αλλα μονο απο το τηλεφωνο. Αυτός ο φίλος είναι που μου διηγηθηκε την παρακάτω ιστορία.Τον παίρνει ο αξιωματικος τηλέφωνο και αρχιζει να του λεει για τις παγιδες που στηνουν στο εξωτερικο για να πιασουν εναν κακοποιο μεσω των κοινωνικων δικτυών... και έτσι του ειπε να φτιάξει ενα ψευτικο προφιλ στο φβ και να πλησιασει την κορη του. Στην αρχή ο φίλος, έπαθε σοκ. Δεν ηθελε. Τελικα τον επεισε και συνεργαστηκε. Βρηκανε και μια εικονα ενος πιτσιρικά και την κοτσαρανε στο προφιλ. Ε και τότε ξεκίνησαν. Μιλούσαν καθημερινα, το κοριτσάκι έστελνε παρα πολλες φωτογραφίες (προφανώς ακατάλληλες) όπως επισης και οι καθημερινες συζητησεις που εκαναν. Μέσα στο ψεύτικο προφίλ έμπαινε και ο πατέρας του κοριτσιού και τα έβλεπε όλα. Μιλούσαν σχεδόν για τρεις μηνες. Ο αξιωματικος λεει στον φιλο να κανονισει συναντηση με την κόρη του. Πράγματι, κανόνισαν συνάντηση στην χειρότερη πλατεία της Αθήνας (επίτηδες), στην πλατεία Βικτώρια. Και πράγματι συναντήθηκαν. Πήγε ο φίλος, είδε το κοριτσάκι και εκείνο έτρεξε στην αγκαλιά του και πήγε να τον φιλησει στο στόμα. Την απέτρεψε. Κάπου κρυμμένος βρισκόταν ο πατέρας της και η μητερα της και κάποιοι αστυνομικοί. Την έπιασαν στα πράσα. Και τοτε ξεκινησαν οι ερωτησεις-ανακρισεις κτλ. Μετά απο όλο αυτό την έβαλε τιμωρία. Την έστειλε σε ενα μοναστηρι για εγκεφαλικη αποτοξινωση. Από εδω και πέρα αυτή θα είναι η ζωή σου, της λεει ο πατέρας της. Αφού πλέον είχε μάθει και ποιος ήταν ο θείος Δημητρης, τον πηρε τηλεφωνο μετά απο μια εβδομάδα και τον παρακαλούσε να έρθει να την πάρει. Ο φίλος ξεκίνησε δώδεκα τη νύχτα και έφτασε ξημερωματα στο συγκεκριμένο μοναστηρι. Πήγε στην ηγουμενη και ζητησε να του φερουν το κοριτσακι και ετσι την πηρε μαζι του. Πλέον, τώρα είναι 17 ετών δεν ενδιαφέρεται για το φβ, παρόλα αυτά όμως έχει φτιάξει μια σελίδα που έχει μαζεψει 25.000 φιλους και προτρεπει τους γονεις να πανε σε ψυχολογο (κατι τέτοιο). Οι γονείς λένε πως τα ίδια τα παιδιά από μόνα τους έκλεισαν το φβ. Αυτο.ΥΓ: Πριν ξεκινησουν αυτο το παιχνιδι ο αξιωματικος ειχε ηδη μιλησει με ειδικους και ψυχολογους της αστυνομιας για το πως να το διαχειριστει κτλ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ξέχασες να μας πεις πως στο τέλος, την απήγαγαν εξωγήινοι και ερωτεύτηκε έναν από αυτούς, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να ζήσουν στον πλανήτη Biscobingo, γιατί δεν είχε οξυγόνο.
το οτι η πλατεια βικτωριας ηταν πριν 6-7 χρονια η χειροτερη πλατεια της Αθηνας επισης απο που προεκυψε?Γενικα η ιστορια ειναι απο την αρχη ως το τελος μες την τρελα. Τι να πρωτοσχολιασεις.Αυτοι οι ψυχολογοι της αστυνομιας διαμαντια. Του ειπαν να βαλει 11 χρονων παιδι να στελνει ακαταλληλες φωτο και τις μπανιζαν μαζι. και μετα του την επεσαν και του παιδιου ολοι μαζι στην πλατεια, και το χωσαν και σε μοναστηρι.
δεν την πήρε μαζί του, την απήγαγε θες να πεις. απο τι στιγμή που είναι ανήλικη και την παίρνει χωρίς να το πει στους γονείς της θεωρείτε απαγωγή. Πέρα από αυτό τι fucked up σενάριο είναι αυτό; ο πατέρας καθόταν και έβλεπε το ακατάλληλο φωτογραφικό υλικό και χαιρόταν μόνος του; το 11 χρονών κοριτσάκι έκανε αυτά τα πράγματα και πήγε στην Βικτωρια.. μόνο του.. για να συναντήσει κάποιον άγνωστο;
Scroll to top icon