ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2016 | 09:08

Σταματήστε

σταματήστε να γράφετε για σας τους ίδιους στο τρίο ενικό. Σταματήστε να γράφετε κακή ποίηση. Κακή, κάκιστη, κακοποιητική ''ποίηση''.Λίγο έλεος πια δω μέσα, δεν έχουμε όλοι στο κομοδίνο μαντά και δημουλίδου
4
 
 
 
 
σχόλια
Πως το είπε αυτός ο περίεργος;Δεν συμφωνω ούτε με μια λεξη απο όσα λες, αλλά θα υποστηριζω μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να εκφράζεις ελεύθερα την αποψη σου.
Πολλοί άνθρωποι το κανουν γιατί σε α' ενικό δεν μπορούν να εκφραστούν. Είναι χαρακτηριστικο γραφής πολλών και διακεκριμενων ανθρώπων. Προσωπικά το επιλέγω όταν θέλω να βγάλω απ εξω την προσωπική μου άποψη και να το δω πιο αντικειμενικά.
Πωπωπω νεύρα πρωί πρωί... Το ωραίο είναι ότι ο κόσμος εκφράζεται και το πιο ωραίο είναι να τον αφήνουμε να εκφράζεται όπως επιθυμεί.Εκτός αν θεωρείς ποίηση μόνο τον Μπουκόφσκι και τον Λειβαδίτη (τέλειοι και οι 2 αλλά πολυφορεμένοι), οπότε μπορώ να σου προτείνω άλλους 10, για να μην μπαίνεις στις εξομολογήσεις προς αναζήτηση καλής ποίησης. :)
Scroll to top icon