ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2016 | 18:16

Δεν μπορω να κανω...

Περιληψη, σοβαρα ειναι εφιαλτης. Ειναι ειλικρινα σπαζοκεφαλια, μια ωρα και εχω κανει μονο την μιση :(((( Τοσοι ηλιθιοι κανονες!!! Γενικα η εκθεση μου κανει τα νευρα κροσια, μη εκεινο ,μη το αλλο, μη μη και μη!
3
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν εγώ έδωσα φέτος και αυτό που θα σου πρότεινα είναι να διαβάζεις όσο πιο ήρεμα και συγκεντρωμένα μπορείς το κείμενο 2 φορές-για να είσαι εντός χρονικού ορίου-και μονάχα όταν το κατανοήσεις πλήρως να ξεκινάς. Αν θεωρείς ότι 2 φορές δεν είναι αρκετές, τότε ξαναδιάβασέ το. Καλή επιτυχία και εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!
οφείλω να ομολογήσω πως για εμένα ήταν το πιο δύσκολο μάθημα. Όμως και απο τα πιο σημαντικά. Δώσε βάση όσο και εαν δεν σε κεντρίζει γιατί αλήθεια χρειάζεται στην ζωή σου.
Εμένα με βοηθούσε να διαβάζω τρεις τέσσερις φορές μέχρι να καταλάβω πλήρες το νόημα του κειμένου. Τόσο όσο να μπορω να το πω με δικά μου λόγια πανω κάτω. Ύστερα έπαιρνα μια μια παράγραφο έγραφα ενα τίτλο δικο μου για την κάθε μια (σε πρόχειρο τετράδιο αυτο) και έφτιαχνα ενα πρόχειρο ρεζουμε. Τέλος για να τελειώσω τη περίληψη φρόντιζα να προσθέσω η' να αφαιρέσω στοιχεία που χρειαζόταν. Έτοιμη. Για να γράψεις μια καλη περίληψη πρέπει πρωτα να κατανοησεις πρωτα καλά το κείμενο ώστε να μπορείς να το πεις και σε παιδάκι που λέει ο λογος και να το καταλάβει (ετσι μας ειχε πει ο καθηγητής μας τοτε για βοηθημα). Αν πας να βγαλεις περιληψη χωρις να το καταλάβεις το κείμενο παίρνοντας παραγραφο παράγραφο και ενώνοντας προτάσεις (οπως καναμε όλοι οταν βαριομασταν να διαβασουμε ολο το νοημα) θα πελαγωσεις και θα βαρεθεις
Scroll to top icon