Εντοπίστηκε η 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς

Εντοπίστηκε η 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς Facebook Twitter
3

Στο Λουτράκι και καλά στην υγεία της εντοπίστηκε τελικά το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Νέστορα, η 27χρονη φοιτήτρια φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί στις 27 Αυγούστου από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη όπου διέμενε μόνη της. Αυτή την ώρα είναι στο αστυνομικό τμήμα ο πατέρας της.

 

Σύμφωνα με το protothema.gr, αυτή που εντόπισε την κοπέλα ήταν μία υπάλληλος του ξενοδοχείου, που μόλις σιγουρεύτηκε ότι πρόκειται για την εξαφανισμένη φοιτήτρια, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο και περίμεναν την κοπέλα να εμφανιστεί. Μόλις την είδαν τη ρώτησαν αν ονομαζόταν Μαρία Νέστορα. Εκείνη απάντησε καταφατικά και μόλις της εξήγησαν γιατί τη ψάχνουν, δήλωσε έκπληκτη λέγοντας: "Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!".

 

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι ακριβείς λόγοι της εξαφάνισής της, ωστόσο σύμφωνα με τη μητέρα της, το τελευταίο διάστημα είχαν σημειωθεί αλλαγές στη συμπεριφορά της και παραμελούσε την εμφάνισή της, ενώ φαινόταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της. Πίστευε δε πως την παρακολουθούσαν μέσω ίντερνετ και λίγο πριν εξαφανιστεί απενεργοποίησε την προσωπική της σελίδα στο Facebook και το κινητό της τηλέφωνο.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, η κοπέλα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα της και όπως είχε δήλωσε ο πατέρα της, είχε πει: "Μαμά είμαι καλά εδώ που είμαι, μη στεναχωριέστε, καληνύχτα". Η οικογένειά της είχε επίσης αναφέρει πως η 27χρονη Μαρία δεν είχε πάρει μαζί της ρούχα και προσωπικά αντικείμενα πριν εξαφανιστεί αλλά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό της τάξεως των 20.000 ευρώ.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM