ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2016 | 20:03

Σημερα

οταν σχολασα απο το σχολειο καποιος ασχετος μου εποιασε τον κωλο στο δρομο... Ενιωσα πολυ ασχημα και απλως ηθελα καπου να το πω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Λυπαμαι πολυ δυστυχως το εχω παθει και εγω με εναν ποδηλατη..περασε με το ποδηλατο με χουφτωσε και εξαφανιστηκε..Ακομα το σκεφτομαι και νευριαζω
Να αντιδράς! Λεκτικά γι'αρχή. Έχε το νου σου μήπως αυτό το άτομο παραμονεύει στους δρόμους γύρω από το σχολείο και ενημέρωσε τους γονείς σου. Μόνο εσύ ορίζεις το σώμα σου.
Όσες κοπέλες κυκλοφορούν με ΜΜΜ και κυρίως λεωφορεία το έχουν πάθει (κι εγώ μέσα σ' αυτές). Την επόμενη φορά που θα συμβεί (αν και ελπίζω να μην ξανασυμβεί) μίλα, φώναξε, κάνε τον ρεζίλι. Μπορεί μόνο έτσι να καταλάβει και να το σταματήσει. Ποντάρουν πάντα στο ότι οι κοπέλες ντρέπονται να μιλήσουν.
Καλησπέρα! Κανένας τυχάρπαστος δεν έχει δικαίωμα να σε αγγίζει και όταν γίνεται αυτό, αν υπάρχει κόσμος γύρω καλό είναι να βάλεις φωνές. Να αντιδράς αν μπορείς γιατί είναι κρίμα να γεμίζεις εσύ με ενοχικά συμπλέγματα επειδή υπάρχουν π@π@ρες. Μικρή, πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου γιατί μη νομίζεις ότι θα βρεθούν πολλοί να το κάνουν για σένα. Πάντως αν μου επιτρέπεις μήπως να το συζητήσεις και με κάποιον από το κοντινό σου περιβάλλον που δεν έχει επικριτικές διαθέσεις και να σκεφτείς να μάθεις τίποτα ασκήσεις αυτοάμυνας; Τέλος, μία λακ στη μάπα μερικών δεν είναι κακή ιδέα, μιας και το σπρέι πιπεριού είναι παράνομο.
Scroll to top icon