ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2016 | 12:22

50-50

Πως θα χαρακτηρίζατε έναν άνθρωπο που παντρεύεται σε ένα μήνα και λέει στους κολλητούς του ότι είναι πενήντα-πενήντα γι αυτό το γάμο, δηλαδή δεν είναι σίγουρος.
8
 
 
 
 
σχόλια
Το λιγότερο επιπόλαιο.Αυτές οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με κάποια σοβαρότητα και μη ξεχνάμε ότι έχει και ευθύνη απέναντι στο κορίτσι.
Δηλαδή γέρνει προς το "ναι" όσο γέρνει και προς το "όχι". Καταλαβαίνω να έχει άγχος, να φοβάται το τι πρόκειται να επακολουθήσει... Αλλά μου φαίνεται μεγάλο το ποσοστό!Βέβαια, παίζουν ρόλο και οι συνθήκες, όπως είπε και ο Διογένης. Ωστόσο, να προσθέσω, ότι αν μιλάμε για έναν ενήλικο άνθρωπο, κακώς κάνει και αφήνει τις συνθήκες να τον εξαναγκάζουν σε έναν γάμο. Δεν είμαστε στην δεκαετία του 50.
Αν είσαι στους κολλητούς του, θα τον έλεγα καλό φίλο που μιλάει ανοιχτά για αυτό που νιώθει. Αν δεν είσαι στους κολλητούς του και το έμαθες από κάποιο ''κολλητό'', θα του έλεγα να αλλάξει κολλητούς.
Αυτό σε μάρανε;Πάει να δώσει όρκο ζωής με μία κοπέλα και λέει στους κολλητούς του ότι είναι 50-50 αντί να το πει στην ίδια.Θα φτάσει η μέρα που θα παντρευτεί και τι θα κάνει;
Αυτό με μάρανε. Αν ήταν ο πρώτος που ''εξαναγκάζεται'' στην ελληνική κοινωνία πολλαπλώς και για διάφορους λόγους να παντρευτεί, θα με μάρανε η ουσία της δήλωσής του. Το τι θα κάνει τη μέρα του γάμου; νομίζω θα είναι πανευτυχής, μέσα στο χαμόγελο, θα χαιρετίσει τους καλεσμένους, θα κόψει την τούρτα με το ωραιότερο χαμόγελό του και θα ρίξει και ένα χορό.
Scroll to top icon