ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2016 | 05:25

Δε θελω παιδια.

Ειναι τοσο κακο; Μου λενε γιαυτο ειναι προορισμενη η γυναικα! Ε λοιπον κι εγω λεω πως αυτα ειναι αηδιες. Και στερεοτυπα. Προτιμω μια καριερα απο παιδια. Προτιμω τα ταξιδια,να περναω ομορφα με τον συντροφο μου,να εχουμε χρονο για εμας,ολα τα εξοδα να ειναι για παρτη μας. Ολος ο χρονος να ειναι για τον ευατο μας. Δε θα ημουν καλη μανα. Και το ξερω. Ειναι τοσο κακο που μου το αναγνωριζω; Δηλαδη αλλες που κανουν παιδια και δε τα θελουν και τα καταστρεφουν θελουν να μου πουν πως ειναι καλυτερες; Ε οχι ρε φιλε! Δε θελω παιδια!
6
 
 
 
 
σχόλια
Κανε αυτο που θελεις. Δικη σου ζωη δικη σου αποφαση. Ωστοσο μπορει καποια στιγμη να χορτασεις απο καριερα κ ταξιδια κ να θελησεις κ παιδι. Μπορει κ οχι. Για μενα που τα δοκιμασα κ τα μεν κ τα δε, εχω να πω πως τα παιδια δε συγκρινονται με τα αλλα. Αλλα ειχα κανει με το παραπανω κ τα αλλα.
Μπράβο για τον τρόπο σκέψης σου! Υπάρχουν πολλές γυναίκες που κάνουν παιδιά γιατί πρέπει και είναι κάκιστες μητέρες. Ισως να γινόσουν καλή μητέρα, ίσως πάλι οχι αλλά δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι να ξέρεις τι θέλεις και να μην υποκύπτεις στις πεπαλαιωμένες παραδόσεις της κοινωνίας. Δε λέω οτι οσες κάνουν παιδιά το κάνουν επειδή πρέπει αλλά η κοινωνία θα ήταν καλύτερη αν το έκαναν μόνο όσες το ήθελαν πραγματικά κι όχι γιατί επιβάλλεται ή για να σώσουν τη σχέση/γάμο τους
Όσοι ισχυρίζονται ότι ο προορισμός του ανθρώπου και δη της γυναίκας είναι να κάνει παιδιά, δεν έχουν αναλώσει πέντε λεπτά στη ζωή τους να σκεφτούν με το δικό τους μυαλό περί του δικού τους προορισμού, αν υπάρχει τέτοιος. Επίσης, κάτι τέτοιοι ανόητοι αφορισμοί έχουν κάψει γενιές ανθρώπων και έχουν δημιουργήσει στρατιές ψυχολογικών προβλημάτων.
Καλό είναι κανείς να ξέρει τι θέλει στη ζωή του ή τουλάχιστο, σε κάθε περίοδο της ζωής του. Συμφωνώ απόλυτα με τη στάση σας και φυσικά δεν πιστεύω ότι ο προορισμός κάθε ανθρώπου -τόσο μοναδικού και ξεχωριστού- είναι προκαθορισμένος κοινωνικά ή γενετικά. Ερχόμαστε εδώ για να αυτοπροσδιοριστούμε και να σκαρώσουμε τη ζωή και τον εαυτό μας, όπως επιθυμούμε.
Scroll to top icon