ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2016 | 20:36

Τελικά...

Όλα γίνονται την κατάληλλη στιγμή ή μαλακίες τούμπανα;;Και αν ισχύει, όταν έρθει αυτή η στιγμή, το καταλαβαίνεις και συνειδητοποιείς γιατί δεν έγινε κάτι νωρίτερα, είτε πρόκειτε για εργασία, είτε για ευκαιρίες να αλλάξεις τόπο διαμονής, είτε οτιδήποτε άλλο;
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πιστεύω στις συμπαντικές θεωρίες, πιστεύω όμως στις συγκυρίες σε συνδυασμό με το αυτεξούσιο του ανθρώπου: όταν βρεθούμε μπροστά σε μία συγκυρία, κάθε είδους, το πώς θα εξελιχθεί, είναι θέμα αυτεξουσίου υπό την έννοια των επιλογών μας. Πώς το καταλαβαίνεις; δεν υπάρχει κανόνας, μερικά πράγματα θέλουν και ρίσκο.
Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε στην τύχη, ούτε στη μοίρα. Όλα είναι αποτέλεσμα επιλογών, είτε φαίνεται είτε όχι. Το υποσυνείδητο δουλεύει και χωρίς την έγκρισή μας και μας γεμίζει επιλογές. Από την άλλη, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γινόμαστε και εμείς οι επιλογές ή όχι των άλλων.Αν ένας εργοδότης δεν σε επέλεξε για δουλειά. Είναι δική του επιλογή όχι δική σου ατυχία.Καλό είναι να μεταθέτουμε ευθύνες ανεξήγητων φαινομένων σε μη υπαρκτές καταστάσεις όπως η τύχη για να νιώθουμε καλύτερα εφήμερα, αλλά δεν είναι λύση και πάγια τακτική αν θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα.
Δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή ποτέ και για τίποτα. Η ιστορία του κοσμακι όλου, αυτό αποδεικνύει. Υπάρχει "θέλω κάτι πάρα πολύ για να αρπαξω τη ευκαιρία από τα μαλλιά;" Αν θέλω και δεν το κάνω, παίρνεις το ρίσκο να μην την ξαναβρεις. Αν την ξαναβρεις, heyy lucky you!!
Scroll to top icon