ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2016 | 09:38

Ναι, ειμαι b!T€h!!!

Μέσα σε ένα βραδυ έδωσα ψεύτικο αριθμό κινητού σε 8 άτομα και έκανα φάση με 5.Δεν με νοιάζει τι θα πεις....Εγώ το απόλαυσα ;)Τα φιλιαααα μου!
6
 
 
 
 
σχόλια
Συνήθως το "bitch" αποδίδεται ως "καριόλα". Νομίζω πως για κάποια που κάνει φάση με 5 σε ένα βράδυ πιο δόκιμος όρος είναι το "whore" το οποίο αποδίδεται ως "πουτάνα".
Εμ, κάτι μου λέει πώς τέτοιου είδους πράξεις-καταστασεις-εξομολογησεις (που δυστυχώς πραγματοποιουνται ως επί το πλείστον από γυναίκες) πηγαζουν από αρνητικά συναισθήματα όπως αυτά της ανασφάλειας και έναν μικρό βαθμό εκδικητικοτητας προς κάποιον (ίσως και προς τον ίδιο τον εαυτό πρωτα). Θα πρότεινα βασικά, μήπως σκεφτοσουν την αιτία που σε ώθησε σε αυτά, ίσως καταλάβεις κάποια πράγματα για σένα που δεν τα ήξερες :)
Αυτό με τον λάθος αριθμό γιατί το κάνετε,γενικως όσοι το κάνετε;όσο για τους 5 μαγκια σου που πρόλαβες μέχρι τις 11 που έπρεπε να γυρίσεις σπίτι.θελω να πιστεύω πως δεν είσαι πάνω από 16.ε επίσης έχεις παρανοήσει λιγάκι το τι σημαίνει ο χαρακτηρισμός bitch.αυτα.
Scroll to top icon