ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2016 | 19:11

Δεν θέλει να τον αγγιζω

Το αγόρι μου είναι 22 και εγώ 19. Είμαστε 3 χρόνια μαζί και τον τελευταίο χρόνο τα πάμε πολύ καλά γιατί είχαμε χωρίσει για έναν χρόνο. Το θέμα είναι ότι το αγόρι μου ποτέ δεν με αγγίζει δεν με φιλά ούτε πλέον κάνουμε σεξ. Μη βιαστείτε να μου πείτε ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου. Προσέχω πολύ τον εαυτό μου και πάντα παίρνω θετικά σχόλια ακόμα και από συγγενής του για την εμφάνιση μου. Δεν ξέρω τι να κάνω... τον αγγίζω και τραβιέται... μια τον παγώνω μια τον ζεσταίνω, καλά για φιλιά δεν το συζητώ...του δίνω πάντα στο μάγουλο... φιλί στο στόμα έχουμε να δώσουμε γύρω στα 2 χρόνια. Πάντα ήταν θερμός μαζι μου και πίστευα πως με την επανασύνδεση μας όλα θα άλλαζαν ξανα. Εξαλλου δικη του απόφαση ηταν ο χωρισμός γιατι είχε προβλήματα αλλα ακομα και τοτε εγω επεμενα και ημουν διπλα του. Απλά..δεν μπορω ετσι... τον αγαπαω οσο τίποτα αλλο και πλεον αρχίζω και του πανω παραπονα για την σταση του. Δεν θελω να χωρισουμε ομως αυτη η σκεψη περναει συνεχεια απο το μυαλο μου πια. Δεν ειναι λογικο να μη θελει σεξ σε αυτη την ηλικια. Επισης ειμαι 100% σιγουρη πως δεν παιζει κατι με αλλη... παντα θελει να βγαινουμε μαζι με παίρνει τηλεφωνα, κάνει ζήλιες, με γνωριζει σε συγγενεις του, μιλαει για μενα στους φιλους του... Γενικα ειμαστε πολυ καλα σε οτι αφορα τα υπολοιπα εκτος απο ΣΕΞ φιλια και αγκαλιες. Και δεν είμαι καμία λυσσάρα...απλα ολα αυτα τα εχω ανάγκη απο αυτόν.
6
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι πολύ μικρή για να μην κάνεις σεξ . Κάποιο θέμα έχει, προφανώς δεν θέλει να το μοιραστεί μαζί σου. κάνε μια συζήτηση αλλά αν δεν αλλάξει κάτι έμπρακτα, όχι συμφωνηθεί στα λόγια!, τότε καλύτερα να βρεις κάποιον που καλύπτει όλες τις ανάγκες σου. 2 χρόνια είναι πολύς "χρόνος" και πολύ "χώρος", δεν νομίζω να έχει απαίτηση από σένα να χαραμίσεις κι άλλο χρόνο μαζί του, όσο κι αν τον αγαπάς.
Δεν είναι αγόρι σου. Είναι φίλος σου. Τον φίλο από τον εραστή η σωματική επαφή τον διαχωρίζει. Πάμε παρακάτω. Αφού πριν ήταν πολύ θερμός μαζί σου (και κάνατε σεξ από όσα λες...αν και δεν μας λές πόσο και πόσο καλά) λογικό συμπέρασμα είναι ότι κάτι μεσολάβησε στον χρόνο που χωρίσατε. Αυτό μπορεί να είναι από κάποια ασθένεια (πχ. διαβήτης που προκαλεί ανικανότητα στύσης σε πολλές περιπτώσεις) μέχρι κατάθλιψη μέχρι κάποια φαρμακευτική αγωγή που του σκοτώνει την libido μέχρι χίλια δυό άλλα. Αν ευθέως δεν θέσεις το θέμα απάντηση δεν θα πάρεις. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλεις να λαμβάνεις σωματική επαφή από τον σύντροφό σου και αποτελεί ικανότατο λόγο ρήξης. Ακόμα και παντρεμένοι να ήσαστε που λέει ο λόγος είναι λόγος διαζυγίου από νομικής απόψεως. Αν είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί τουλάχιστον να ξέρεις να το παλέψετε μαζί (και να του το πείς μάλιστα όπως το λέω για να δει ότι είσαι σύμμαχος κι όχι αντίπαλος). Καλή τύχη!
Scroll to top icon