ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2016 | 00:35

πότε έγινα η άλλη;

Είναι 21 ετών λεβέντης 1,90, είμαι 36 ετών τύπισσα 1.55, μου την έπεσε, στην αρχή φρίκαρα, αλλά πες-πες με έψησε. Μόνο για σωματική επαφή. Περνάμε πολύυυ ωραία και πικάντικα, μία στις τόσες που βρισκόμαστε μόνοι μας. Δεν θέλω να μάθει κανείς ποτέ για αυτό, και ούτε εκείνος θέλει να μάθει κανείς τίποτα, και ιδιαίτερα η κοπέλα του (... φυσικά). (από φωτογραφίες που έχω δει, την βρίσκω γλυκύτατη κοπελίτσα-κανονικά θα έπρεπε να της πω να το βάλει στα πόδια.. αλλά... )Και μου ήρθε σήμερα η φλασιά.Πότε έγινα εγώ η άλλη; Πώς άλλαξε έτσι η ζωή;Τι έγινε ρε παιδιά;Υ.Γ. Φυσικά και γίνεται η γυναίκα να μην έχει αισθήματα για έναν άντρα με τον οποίο συνευρίσκεται.
11
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ δεν νιώθεις άσχημα που γίνεσαι συμμέτοχος στην εξαπάτηση ενός ανθρώπου και αντιθέτως επικροτείς τον εαυτό σου? Πρώτον αυτός είναι παιδάκι για σένα, έχει υποτίθεται δεσμό τρομάρα του, φταίει και αυτός, φταις και συ. Μάλλον συνείδηση έχετε μηδέν και καθόλου αξιοπρέπεια. Κρίμα η κοπέλα που είναι το θύμα. Το υστερόγραφό σου δεν αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες φυσικά.
Ε μα κι εσύ τσιγκουνεύτηκες 3γραμματάκια! :ΡΛοιπόν από πού να την πιάσεις και τούτη τη δήλωση.. Ξεκινάει με διάθεση κομπασμού, αναφέροντας ηλικίες και εμφάνιση (σοβαρά τώρα; να πούμε μπράβο δηλαδή;), μια χαιρεκακία κρυμμένη πίσω από μια δήθεν λύπηση για την κερατού, μία θεατρικότατη κραυγή αγωνίας(=δώστε μου σημασία γιατί που απλά συνουσιάζομαι με το δίμετρο τεκνό) και κλείνει με το φοβερό και τρομερό "κάτι που ισχύει για μένα, ισχύει για όλες, δείτε το τώρα όλοι οι άντρες και φερθείτε τους ανάλογα".Ασχέτως που δεν ισχύει το ΥΓ ακόμα και για την ίδια, γιατί για να φτάνεις κάτω απ'τα σκεπάσματα με κάποιον ΚΑΤΙ αισθάνεσαι. Η μεσημεριανή ζώνη δε μου επιτρέπει να δώσω χαρακτηρισμούς, αλλά κι αυτό κάποιου είδους αίσθημα είναι.. τελευταία φορά που τσεκάρισα τα ρομπότ δε γράφαν εξομολογήσεις.
Αν έχεις χρόνο κάνουμε μία υποθετική συζήτηση με μία μινι αναδιατύπωση: Φυσικά και γίνεται κάποιες γυναίκες να μην έχουν αισθήματα για έναν άντρα με τον οποίο συνευρίσκονται, πέραν από τον σεξουαλικό ερεθισμό.Συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα. Αλλά η καύλα δεν είναι συναίσθημα με την πάγια έννοια που δίνουμε στην ερωτική έλξη, βλ. έρωτας/δέσμευση κτλ. Σε αυτό αναφέρεσαι με το ''κάτι'';Αν η διατύπωση ήταν έτσι, θα συμφωνούσες ή θα διαφωνούσες;
Αν η εξ με το "τίποτα" εννοεί αγάπη ή έρωτα, θα έπρεπε να το διευκρινήσει εφόσον νομίζει οτι μιλάει εκ μέρους των γυναικών. Σε αυτή την περίπτωση, όντως κάτι τέτοιο είναι εφικτό από μία μερίδα ανθρώπων.'Ομως θεωρώ οτι και το σεξουαλικό ενδιαφέρον είναι αίσθημα, από τη στιγμή κιόλας που την ωθεί να πράξει όπως πράττει, ακόμα και να κανονίζει μια συνεύρεση..Δηλαδή από τη στιγμή που το σώμα σου και η ψυχή σου "θέλει" κάτι, αυτό το κάτι έχει μια άλφα αξία για σένα. 'Αρα μη λες ψέματα στον εαυτό σου οτι δε νιώθεις τίποτα απολύτως και διαβάζουν άνθρωποι που λένε "να, πληγώθηκα, αλλά θα γίνω και γω ρομπότ, ένα άνιωθο πλάσμα".Είναι θέμα βιοχημείας, ακόμα και ανάποδα να το πας, δε γλυτώνεις..
Συμφωνώ συμφωνώ σε όλα όσα λες. Η εξομολόγηση έχει κενά διατύπωσης. Κατά τα λοιπά υπάρχουν γυναίκες που όντως δεν είναι ερωτευμένες και μια χαρά έχουν σεξουαλικές συνευρέσεις με εκτίμηση, με σεβασμό στο πρόσωπο του άλλου κτλ κτλ. Και ναι αυτά είναι συναισθήματα που η εξομολογούμενη ατυχώς, δεν διευκρίνησε.
Scroll to top icon