ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2016 | 22:54

Προς άντρες...

Κάθεστε και παρακαλάτε την κάθε ξιπασμένη που το παίζει ντίβα και μούρη και ιστορία ενώ εκείνη σας έχει για να ανεβάζει το ηθικό της και για καβάτζες. Μάγκες, πάρτε το χαμπάρι: αν η γυναίκα σας θέλει, δεν κολώνει πουθενά, αν δε σας θέλει, μια ζωή στην αναμονή θα σας έχει και εσείς θα περιμένετε πάνω από ένα τηλέφωνο που ποτέ δε θα χτυπάει. Διώξτε όσες σας δουλεύουν μπας και δούνε όλοι άσπρη μέρα γιατί τα βρίσκουν και τα κάνουν.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδιά, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να επιμένεις και να σου αρέσει κάποιος ή κάποια που απλά δεν σε γουστάρει και σε έχει για να περνάει την ώρα του. Όσα "τυράκια" και αν σε ταϊζει, η αλήθεια φαίνεται ξεκάθαρα κάποια στιγμή.
Πάντα πίστευα ότι όσο φταίει ο θύτης σε μία κατάσταση, άλλο τόσο φταίει και το θύμα. Και γενικώς, όταν κάποιοι και κάποιες εκμεταλλεύονται κάποιους άλλους, και οι τελευταίοι έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης.
Ολοι λιγο πολυ αυτο δε κανουμε?Ειδικα με την ευκολια των πολλων επιλογων που υπαρχει τη σημερον ημερα.Στην τελικη ο καθενας εχει δικαιωμα να κυνηγησει και να περιμενει το ατομο που θελει πολυ. Αμα δεν μπορει να καταλαβει απο μονος του οτι το αλλο ατομο παιζει μαζι του δεν ειναι ακομα σε θεση να κυνηγησει σοβαραβ καποιο αλλο προσωπο
Scroll to top icon