ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2016 | 23:14

Τέλμα

Τον τελευταίο 1μιση μήνα βιώνω πολύ άσχημα ένα χωρισμό με αποτέλεσμα η ζωή μου να βρίσκεται σε τέλμα.Είμαι ένα ράκος ψυχικά,δεν έχω όρεξη για τίποτα,και εξαιτίας αυτού έχω αφήσει στη μέση τη διπλωματική μου που εκκρεμεί για να πάρω μάστερ.Παρότι δεν εργάζομαι και είμαι όλη μέρα σπίτι,δεν έχω το κουράγιο να γράψω ούτε μια λέξη.Ντρέπομαι τους γονείς μου που με στηρίζουν,τον καθηγητή μου που πίστεψε σε μένα,τον εαυτό μου που τα χω παρατήσει.Αν μπορεί κάποιος από σας να με βοηθήσει με κάποια συμβουλή,με κάποιο τρόπο που να βοηθήθηκε και ο ίδιος,θα του ήμουν ευγνώμων.
4
 
 
 
 
σχόλια
Είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστείς τη μοναξιά σου Όταν έμαθες πλέον να μοιράζεσαι τα πάντα με τον άλλον. Και σκέφτεσαι τι νόημα έχουν όλα αυτά; αλλά ξέρεις κάτι; και μαζί και χωρια είναι κάποια πράγματα που προεχουν. Προέχει να είσαι καλά στη δουλειά σου και να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Για σένα. Για να είσαι εσύ καλά και να μπορέσεις να είσαι καλά και με τον άλλο. Εγώ αυτό σκέφτηκα και ξεκίνησα ξανά διάβασμα σήμερα. Οι θυσίες για να φτάσω εδώ ήταν δικες μου.
Και μαζί να ήμαστε δε θα αφήσω αυτό που μπορώ να πετύχω για κανέναν. Πρέπει πρώτα να τα πηγαίνουμε καλά με την πάρτη μας και μετά με τους άλλους. Δυστυχώς τείνουμε να δημιουργούμε μια ενιαία προσωπικότητα με τη σχέση μας. Αλλά αυτό στη πραγματικότητα δε συμβαίνει ποτέ. Και αν συμβεί όπως στη περίπτωση μου δεν είναι υγιές. Μην πας πίσω την καριέρα σου για τίποτα
δοκίμασε καποιο ομαδικο άθλημα ή χορό. έλα πιο κοντα με τους γονεις σου, ειναι οι άνθρωποι που σ αγαπούν πραγματικά. θα σου φανεί λιγότερο μάταιος ο κόσμος. δοκιμασε την αερόβια γυμναστική, τρεξιμο ή περπάτημα, ειναι αγχολυτικη. και σταμάτα να ντρέπεσαι. απ οτι βλεπεις εδω ειμαστε πολλοι ετσι, απλα στον εξω κόσμο ελάχιστοι το παραδέχονται και φτάνουμε να νιωθουμε ντροπή εμείς που εχουμε σύνδεση με τη ψυχη μας.
Αγαπητέ φίλε, ήμουν-είμαι στη θέση σου.Και γω άφησα πίσω τη διπλωματική και κόντεψα να διαγραφώ από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα.Εμένα αυτό που με βοηθάει είναι η δουλειά, να έχω δηλαδή απασχολημένο το μυαλό μου, γιατί αλλιώς αποσυντονίζομαι.Βέβαια, μέχρι να αρχίσει το ωράριό μου, βιώνω ό,τι και συ.Φιλικά σου λέω ό,τι λεω και σε μένα: κράτα απασχολημένο το μυαλό σου (η διπλωματική εδώ φαντάζει ιδανική) και το σώμα σου με κάποια μορφή εκγύμνασης.Και αν μπαίνεις στη διαδικασία της αυτομαστίγωσης ως προς το τί δεν έκανες σωστά, σταμάτα αμέσως, γιατί ό,τι έγινε δεν αλλάζει.Ελπίζω να σε έκανα τουλάχιστον να μη νιώθεις τόσο μόνος σε όλο αυτό.
Scroll to top icon