ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2016 | 02:24

Χάνω τα μαλλιά μου...

Και είμαι γυναίκα 27 χρονών. Με έχει πάρει από κάτω γιατί το πρόβλημα επιδεινώνεται συνεχώς... Έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου και γεμίζω φοβίες...Φοβάμαι πως δεν είμαι ερωτεύσιμη πια.Πως σε μελλοντική εργασία δε θα νιώθω το ίδιο δυνατή.Τα μαλλιά μου ήταν ίσως το ομορφότερο στοιχείο πάνω μου (ή εγώ το είχα αναγάγει σε τέτοιο).Θα μου πείτε... Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ ασχολείσαι με τρίχες; Παιδιά πιστέψτέ με, έχω χίλια άλλα προβλήματα που συντρέχουν.Αλλά πονάω μέσα μου. Πονάω.Υπάρχει κάποιος άλλος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση;Γενικά, κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη...
5
 
 
 
 
σχόλια
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 19 ΕΤΩΝ..ΤΩΡΑ ΣΤΑ 21 ΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΟΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΕΜΕΝΑ..ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ,ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ..ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ,ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! :)
Πήγαινε σε κάποιον ειδικό επί του θέματος και μην αγχώνεσαι .Χωρίς λίγο δεν θα χασεις τα μαλλιά σου ,το πιθανότερο να είναι κάτι περιοδικό και να οφείλετε στο στρες αλλά θα σου πουν σίγουρα .Όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι :)
μάλλον από το άγχος είναι. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ. Πήγαινε και σε κανένα γιατρό καλού κακού να είσαι σίγουρη. αλλά απ'οτι κατάλαβα σε έχει φάει το στρες..
Scroll to top icon