ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2016 | 17:33

Αναρωτιέμαι

Όταν αποτύχει μια σχέση και περάσει ο κουρνιαχτός του χωρισμού, αλλά ακόμα οι συναισθηματικές δεξαμενές είναι άδειες πως προχωράς ρε γαμώτο; Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να βρεις ένα άτομο που να ταιριάζετε, ιδιαίτερα αν δεν έχεις αποθέματα αγάπης να προσφέρεις. Δεν είναι δυνατόν όλοι άνθρωποι να φαίνονται αδιάφοροι, κάτι πάει στραβά στο κεφάλι μου...Και για να ολοκληρωθεί η ιστορία, μου έστειλε μήνυμα η πρώην μου μετά από 7 μήνες να τις στείλω κάτι παπούτσια που χε αφήσει στο σπίτι, επίσης μου πε οτι προχώρησε και γνώρισε κάποιον και πρέπει να μου το πει κι ας μην είναι ευχάριστο. Δεν πιάνεστε πουθενά τελικά!
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν φαίνεται να πηγαίνει στραβά κάτι με το κεφάλι σου. Ισορροπημένος ακούγεσαι. Αν σε ανακουφίζει κάπως η "σκληρή" προσθήκη στο βασικό μήνυμα της πρώην ήταν απλώς για να μην θεωρηθεί ότι σου δίνει ελπίδες με το μήνυμα. (Πρέπει να τα θέλει πολύ αυτά τα παπούτσια. Εγώ πχ. θα τα παρατούσα πίσω.)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon