ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2016 | 11:52

Νομος

Οταν καποιος δεν χανει αφορμη να σε "πειραξει" για καποιο στοιχειο της εμφανισης σου(με χιουμοριστικη διαθεση εννοω, οχι με προσβλητικο τονο, πχ να ξερει οτι δεν σου αρεσει η μυτη σου κ να σε πειραζει γι αυτο- ξεροντας οτι εσυ θα γελασεις μ αυτο που θα πει κ οτι δεν θα ενοχληθεις) κ γενικα οταν ασχολειται συνεχως με κατι που εχει σχεση με σενα κ οταν τα κανει ολα αυτα χωρις να ειστε κολλητοι, τοτε σιγουρα του αρεσεις. Ειναι δυνατον να με πειραζει ο αλλος συχνα πχ για το μικρο μου στηθος (το ξερει οτι το παραδεχομαι κ γω πως ειναι μικρο) κ να το κανει απλα για να γελασουμε κ οχι ας πουμε επειδη θελει να με κανει να ασχοληθω μαζι του κ να του "ανταποδωσω" το πειραγμα?
14
 
 
 
 
σχόλια
Για μια στιγμή!Ποιος είπε ότι τα μικρά στήθη είναι πρόβλημα, όπως κάποια ενδεικτικά που αναφέρονται στα σχόλια;Εμένα πάντως μου αρέσουν.Αυτό που με ξαφνιάζει είναι οι μέθοδοι προσέγγισης που χρησιμοποιούνται, από τις οποίες απουσιάζει στοιχειώδης αισθητική.
Ναι οκ κομπρα συμφωνοι, παιζει ρολο το πως θα το πεις, ομως ολοι οι σχολιαστες εβγαλαν το αυθαιρετο συμπερασμα οτι 1) ενα μικρο στηθος ειναι ασχημο κ αξιο κοροιδιας κ 2) οτι η εξομολογουμενη εχει θεμα με το μικρο της στηθος, ενω η ιδια δεν ανεφερε κατι τετοιο. Οποτε εχει δικιο ο kouasimodistros. Απ τη στιγμη που δεν μας εδωσε η εξ κανενα στοιχειο για το τι ειδους σχολια εκανε ο φιλος της για το στηθος της, πως ολοι εβγαλαν το συμπερασμα οτι της ειπε πχ κατι του στυλ "εσυ δεν εχεις βυζια, αλλα κουμπια" κ οχι κατι του στυλ "νταξει εσυ κ να μην βαλεις σουτιεν δεν εχεις θεμα, αφου το στηθος σου ειναι μικρο". Κ τα δυο μπορουν να ειπωθουν ως "πειραγμα" για μια κοπελα, ομως το πρωτο εμενα προσωπικα θα με πειραζε, γιατι ειναι καπως προσβλητικο, ενω το δευτερο ειναι απλα η παρουσιαση μιας αληθειας, δεν ειναι τοσο ασχημο σαν σχολιο.
Αν θέλεις να σχολιάσεις με την μορφή πειράγματος, αλλά έχεις ως απώτερο σκοπό να καταλάβει η άλλη ότι σου αρέσει, τότε το κάνεις. Για να μην έχει καταλάβει καν η εξ αν του αρέσει ή όχι κάτι τέτοιο, τότε δεν θα έβλεπα τόσο καλοπροαίρετα αυτά τα σχόλια. Ακόμα και αν δεν την πειράζει καθόλου αν έχει μικρό στήθος ή double D.
Εγώ έβγαλα συμπέρασμα από αυτό που είπε στην αρχή "Οταν καποιος δεν χανει αφορμη να σε "πειραξει" για καποιο στοιχειο της εμφανισης σου(με χιουμοριστικη διαθεση εννοω, οχι με προσβλητικο τονο, πχ να ξερει οτι δεν σου αρεσει η μυτη σου κ να σε πειραζει γι αυτο Πηγή: www.lifo.gr"Αρα την πειράζει για κάτι που ίσως δεν της αρέσει πάνω της ή το κάνει με αρνητικό τρόποΣε καμία περίπτωση το μικρό στήθος δεν είναι άσχημο
Ναι οκ, για τη μυτη της ανεφερε οντως οτι δεν της αρεσει, ομως εσυ μιλησες για το στηθος της κ ειπες οτι μπορει να την πειραζει με σκοπο να τη μειωσει, ε και ειναι σαν να λες οτι ειναι κατι κακο το να εχεις μικρο στηθος. Νταξει ισως ειμαι υπερβολικα ευαισθητη με τετοια θεματα περι εμφανισης, γιατι θεωρω οτι γενικα τετοια σχολια πρεπει να λειπουν, ειδικα οταν δεν ξερεις καλα αυτον που "πειραζεις" κ οταν δεν ξερεις αν αυτος εχει προβλημα με το συγκεκριμενο στοιχειο της εμφανισης του.
Καλα, οντως ειναι αστεια η εξομολογηση, αλλα εγω λεω να κανω τη διαφορα κ να απαντησω σοβαρα. Αν ο συγκεκριμενος τυπος πειραζει κ προσβαλλει εστω κ για πλακα τους παντες, δηλαδη αν σε καθε κοπελα βρισκει ενα αρνητικο κ της το λεει(πχ ελεος ποσο μεγαλο κωλο εχεις ή ποσο ασχημα ειναι τα αυτια σου κλπ), τοτε απλα ειναι κομπλεξικος κ εχει ο ιδιος ανασφαλειες, τις οποιες προσπαθει να αποβαλει, προσβαλλοντας τους αλλους. Τωρα αν πειραζει μονο εσενα, παιζει κ να σε γουσταρει.
Μίλησα για το στήθος γιατί η κοπέλα λέει οτι την πείραζε γι'αυτό (η μύτη ήταν ένα παράδειγμα). Αν έλεγε για τα μαλλία ή για τα αυτιά της θα έκανα το ίδιο σχόλιο (το μέρος του σώματος δεν έχει καμία σχέση). Εγώ δεν σχολίασα το αν το μικρό στήθος είναι κάτι το οποίο δέχεται ή οχι αρνητικά σχόλια απλά οτι τα σχόλιά του συγκεκριμένου παιδιού φαίνεται να είναι κακεντρεχή
-Χαχαχα μωρούλι μου μ'αυτην την κυτταρίτιδα δεν θα σε θέλει κανείς - Γεία σου Κώστα μου τι κανεις; Ο καρκίνος σου τι λέει, αναπτυσσεται; χαχαχα-Με τέτοιο πουλάκι δεν σε θέλουνε ούτε γριές με Αλτσχάιμερ χαχα πλάκα κάνουμε ρε φίλε μην το παίρνεις σοβαρά.Ωραία αστεία, γέλασα με τη ψυχή μου.
Κάποιος κάνει πλάκα για το στήθος σου και είσαι σίγουρη οτι του αρέσεις? Εχεις σκεφτεί οτι ίσως απλά σε κοροϊδεύει για να γελάσει η παρέα? Σε μειώνει κι εσύ το παίρνεις ως πείραγμα γιατί σου αρέσει και θέλεις να το ερμηνεύσεις ως ένα είδος φλερτ. Αν του άρεσες θα σε πείραζε διαφορετικά κι οχι για ενα κομμάτι της εμφάνισής σου που ίσως να σε ενοχλεί.
Όχι απλά για να γελάσουν, είναι ατάκα πεσίματος. Και είναι νόμος σου λέει. Και μπερδεύτηκε από τον 3ο νόμο του Νεύτωνα τώρα αυτή και θέλει να του κάνει τα ίδια.Δεν ξέρω, να γελάσω ή να...γελάσω;!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon